Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok ti összejönnétek...

Lányok ti összejönnétek velem? (170 cm vagyok csak. )

Figyelt kérdés

Szörnyen alacsony vagyok és úgy érzem hogy emiatt átnéznek rajtam a nők, szóval lányom tőletek kérdezem összejönnétek egy ilyen alacsony pasival? Úgy tudom hogy a lányok azért szeretik a magas pasikat, mert azok megtudják őket védeni, kérdem én hogy egy 170 cm eres pasi nem tudná?

17/f

2018. febr. 18. 18:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
170/N vagyok, nem kell megvédeni.
2018. febr. 18. 18:59
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha normális vagy, simán. Nem szeretem a magas fiúkat. Engem kicsit zavar, amikor olyan magas a srác, hogy fel sem érem. Pedig nem vagyok egy alacsony lány.
2018. febr. 18. 19:01
 3/11 anonim ***** válasza:

Mitől kellene engem megvédeni? :D

Túl fiatal vagy hozzám, de ha a korodbeli lennék, nem ez számítana. 170 cm-vel nem vagy kimondottan alacson, inkább a normál kategória.

2018. febr. 18. 19:01
 4/11 anonim ***** válasza:

170 centi szuper, mert én 163 vagyok. A párom 176, néha kicsit zavar, hogy sokkal nagyobb nálam, de mivel én jobban ki szoktam húzni magam, annyira nem vészes.

Már miért tudna megvédeni egy akárhány centis fickó? Ez nem így működik. S nem védelmet keresek a páromban, legalábbis nem fizikait. Nem sokkal erősebb nálam, viszont én sokkal erőszakosabb vagyok, előbb védem meg magamat én... Azért "tartom", mert kedves, aranyos, selymes, velem eléggé kompatibilis és lehet vele beszélgetni intellektuális témákról.

2018. febr. 18. 19:07
 5/11 anonim ***** válasza:
17 évesen még nem vagy pasi, és még növésben vagy, szóval tessék lenyugodni, ráadásul nem vagy szörnyen alacsony.
2018. febr. 18. 19:08
 6/11 anonim ***** válasza:

Párom 166 cm, és együtt vagyunk :)

28n

2018. febr. 18. 19:14
 7/11 anonim ***** válasza:

Összejönnék alacsony pasival, ha amúgy tetszik. Azt nem tudom, hogy veled összejönnék-e:)) Sok minden megtetszhet egy emberben a magasságán kívül, pl. arc, stílus, személyiség, intelligencia, stb.

Lehetőleg ne legyél az a komplexusos típus, akit ha visszautasítanak, akkor rögtön arra gondol “Jaj biztos ez is csak azért, mert alacsony vagyok”. A visszautasításnak sok oka lehet.

2018. febr. 18. 19:23
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, igazából azért tettem fel a kérdést, mert nem egyszer volt az hogy oda közeledtem egy lányhoz, elég jól megismerkedtünk ,de aztán közölte hogy zavarja a magasságom, zavarja hogy nem vehetne fel mellettem magassarkút és attól is fél egy kicsit hogy nem tudnám megvédeni szóval ...... gondolhatjátok és ezt 3x eljátszották velem. Ezek után mondjátok :/
2018. febr. 18. 20:57
 9/11 A kérdező kommentje:
hogy közeledtem egy lányhoz** - "oda"
2018. febr. 18. 20:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Tinihülyepiiik voltak. :))
2018. febr. 18. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!