Ha mentek az utcán ti kiket szoktatok megnézni?
Figyelt kérdés
1). Az aki csunya, mert muszáj megnéznetek hogy milyen ronda?
2). Vagy aki szép, jól nézki?
Itt a két nemről beszélek, fiú és lányról egyaránt.
2019. febr. 16. 09:47
11/13 anonim válasza:
Aki feltunoen nez ki, haja, ruhai, sminkje, tobbnyire mert erdekesnek talalom, es szeretem amikor valaki bevallal ilyesmit.
Meno kalapok! A multkor lattam egy fickot cilinderben, nagyon kiralyul nezett ki.
Meg azokat, akik ugyan visszafogottabban de nagyon stilusosan/jo izlessel vannak feloltozve - ilyenbol van a legkevesebb, de talan oket jegyzem meg a legjobban.
12/13 anonim válasza:
Aki jólöltözött - és itt nem a csupa márkás holmit viselőre gondolok, hanem arra, akiről egyszerűen sugárzik, hogy abszolút illik hozzá a viselete.
Ez nyilván lehet lazább is, nem csak elegáns!
13/13 Laylah válasza:
Röviden megnézem azt, aki kitűnik valamivel, ahogy korábban írták, pozitív vagy negatív értelemben. Ha tényleg buzerálja az érzékelésemet, akkor többször is ránézek, de sosem hosszan. Egyébként a nagy többség hidegen hagy, inkább bambulok vagy utcán a lábam elé nézek, hajlamos vagyok mindenben megbotlani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!