Ha mentek az utcán ti kiket szoktatok megnézni?
1). Az aki csunya, mert muszáj megnéznetek hogy milyen ronda?
2). Vagy aki szép, jól nézki?
Itt a két nemről beszélek, fiú és lányról egyaránt.
Hosszan az extra embereket, röviden mindenkit.
Extra lehet extra szép, extra csúnya, extra magas, extra alacsony stb, aki feltünő valamiért. Lehet csak a szemöldöke burjánzása miatt, lehet hogy zavaróan hangosan csinál valamit
Akiket valamiért konkrétan taszítónak találok (ritka, szerintem kifejezetten kevés a csúnya ember), azokat nem bámulom meg még jobban, nyilván elég baja van az életben, nem akarom, hogy még rosszabbul érezze magát.
Azokat szoktam óvatosan, lopva megnézni, akik valamiért feltűnőek, extrém a stílus. Nyilván ők már megszokták.
Illetve azokat (nemtől függetlenül), akiket nagyon szépnek találok.
25l
Csak ami feltűnő.
Pl egyszer egy neon pink/rozsaszin kabátban volt egy csaj, csak a kabát miatt nézik meg, de persze ő azt hiszi, mert szép.
Vagy multkor egy srac, tul lazán/vagányan ment az uton, nyaka agyontetoválva, ő is azt hiszi magárol hogy ő a király mert emelt orral nézett el gyorsan a masik irányba
Ha valakire ranezek, mind azt hiszi irigykedek vagy tetszik.
Multkor egy öregtatát engedtem előre kedvesen mosolyogva, erre ő is azt hitte akarok tőle vmit.
Jobb lesütött szemmel szurke szamárként közlekedni, addig nem ér legalabb incidens
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!