Ugye milyen képmutató kijelentés a "nem a külső számít, hanem a belső"?
Szerintem aki azt mondja, hogy egyáltalán nem számít neki a külső, az vagy egy kivétel a sokmillióból, vagy hazudik. Valamilyen szinten fontos a külső, hiszen senki se akar olyan partnert, akihez egyáltalán nem vonzódik, te sem. DE!
1. A "jó külső" ízlés kérdése, tehát egy baromi relatív dolog. Aki nekem jól néz ki, az másnak simán lehet ronda és fordítva. Ezer ilyen példával találkoztam már.
2. A "jó külső" önmagában még nem jelent sikert. Normális embereknél (nőknél és férfiaknál egyaránt) nézhet ki akármilyen jól valaki, ha rohad belülről és a személyiségét tekintve egy hulladék, akkor nem fognak vele összejönni. Az olyanoknak, akiknek elég a jó külső ahhoz, hogy együtt legyenek valakivel (akkor is ha az illető egy szemétláda), azok alapból nem érnek valami sokat és a normálisabbak elkerülik őket messziről.
1-es, a tied is elég egyoldalú. :)
Nem egy példa volt az életemben, amikor jobb kisugárzás nem a szebbiknek kedvezett. Persze ez nem azt jelenti hogy a szépség helyett az ember a jófej bányarémet választja, de valahol az összhatást nézzük.
Szerintem nem képmutató kijelentés.
Engem abban az esetben zavar a külső, ha valaki ápolatlan, vagy extrémen el van hízva, egyébként nem, úgy érzem, más tényező nincs.
Esetek többségében a felállás:
1. Külső alapján tetszik/ nem tetszik.
2. Belső alapján döntés, csakhogy nekem inkább lerontani szokták az 1-es lépésben kapott értéket, mint javítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!