Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak, ha huszonévesen...

Mit csináljak, ha huszonévesen egy 10-sel le vagyok maradva, meg úgy élek, mint egy pisis?

Figyelt kérdés
Mint pont 10 évvel ezelőtt, hogy lecsesznek a négyesért, meg mindenhova el kell kéretőzni, ellenőrzés, semmi sem változott, csakmén vagyok egy bő 10 évvel idősebb.
2019. febr. 14. 14:39
 1/5 A kérdező kommentje:
Sajnos ez a túlzott szigor és otthon lakás következménye...
2019. febr. 14. 14:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Állj a sarkadra. Nem kell beszámolnod nekik semmiről, ha elmész csak annyit mondj hogy elmész, hogy hova és mikor jösz már ne. A jegyeid se kell megmutatni.
2019. febr. 14. 14:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Állj ki magadért.

Reménykedek benne, hogy egyetemre nem kényszerítenek, olyan szakra, amit nem akarsz...

2019. febr. 14. 14:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezt még hányszor kívánod kiírni? Mondd csak, mennyivel lesz jobb neked attól, hogy nagykorúként a gyakorin rinyálsz? Azt hiszed, hogy te vagy az egyetlen, akinek mérgező szülei vannak? Hát kur. vára nem. Én 17 éves vagyok, és az anyám azt nehezményezi, hogy becsukom (még csak nem is bezárom) a fürdőszoba ajtaját, mialatt megfürdök. Szó szerint képtelen elfogadni a tényt, hogy felnőttem. Gondolom, nálad is hasonló a helyzet. De nekem akkor is kell a "privát szféra", ha neki nem tetszik, hogy nem nézheti meg, mennyit változott a testem az utóbbi 10 évben. Mert most már nem 5 éves vagyok és 20 kiló, akit minden további nélkül meg lehet félemlíteni.

Gyerekként még én sem mertem fellépni ellene, konkrétan egy droid voltam, egy bábu, egy rongybaba, egy lábtörlő. De aztán felnőttem, és rájöttem, hogy nem kuss a nevem, akinek szó nélkül kell tűrnie, hogy megalázzák. Neked miért nem jött még el ez a pillanat az életedben?

2019. febr. 14. 15:07
 5/5 anonim ***** válasza:

2

Kifejezetten káros a tanácsod. A rendőrség szerint is. Az élete múlhat valakinek azon, hogy pontosan tudják, hogy hol van és mit merre tervez.

Az önállóságot nem szabad a biztonság kárára megélni. Mert pont erre számítanak a bűnözők, és így tűnnek el nyom nélkül fiatalok.

2019. febr. 16. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!