Rajtam kívül tényleg mindenki szeret sorozatokat nézni?
Én magam rengeteg sorozatot nézek. A filmekből nem hozzák ki szerintem a maxot. Van amiből szenvedés végig nézni a másfél órát is, van amiből meg nagyon kevés a 2 óra és többet ki lehetett volna hozni a történetből. Tényleg rengeteg sorozatot nézek vagy néztem. Volt olyan aminek nagyon eröltetett lett a sztorija egy idő után, de azokat hagytam is.
Ismerek pár olyan embert aki szintén nem szereti a sorozatokat és ezzel szerintem nincs baj. Kinek mi jön be. Ez nem egy vérre menő küzdelem, nem ossza meg annyira az embereket, mint például a politikai nézetek. Max van egy kis csodálkozás, mintha valaki nem szeretné a kedvenc ételed, de ennyi. Vannak akik nem szeretik a sorozatokat és ezzel nincs baj. Nem vagy egyedül ne izgulj.
Én nem nézek sorozatokat.
Film is kapaszkodj meg évi 10-20.
Szabadidőm is kevés van.
Szeretek a neten olvasgatni mindenféléről.
Egyébként sportolok, kirándulok, növényt gondozok, fotózok, ha időm van.
Ha nagyritkán horgolok, rajzolok, süthető gyurmázok, ahhoz megy egy-egy film a háttérben, de akkor is inkább ismeretterjesztő műsor.
Köszönöm!!:) Szuperek vagytok, hogy mindenki épkézláb, bunkóskodás meg trollkodás nélküli, értelmes választ írt, el se hiszem! :'D
Na igen, filmek, hát én is évi 10-et ha megnézek. Nagyritkán azért azt szeretem, de sorozatokhoz nem lenne türelmem :/ Az időmből futná, de inkább szörfölök a neten, vagy valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!