Kinek milyen célja, céljai vannak?
Cél az önmagában van sok:
- Idén már végre eljutni pszichológushoz, nem TB alapon és van is ismerősöm, akit meg szeretnék kérdezni, hogy ekégedett-e a pszichológusával és ajánlja-e
- Legalább ősszel elkezdeni végre ismerkedni
- Folytatni a sportolgatást a jelenlegi vehemenciával, de eljutni párszor falat mászni is; valahogy teljesíteni a Vivicittán a 7 km-t, mert ez az a futóverseny, amire még el tudok jutni a suli mellett
- Elvégezni az isk.rendszeren kívüli OKJ tanfolyamot
- Megpróbálni elhelyezkedni azzal, amit jelenleg tanulok, méghozzá minél előbb ( autodidakta módon már a tanfolyam előtt is tanultam)
- Foglalkozni végre a fotózással is
- Fenntartani a heti minimum 1 főzést
Jelenleg csak munka, sport, tanulás, alvás, stressz, szomorkodás van.
Több idő és pénz kellene és akkor rajta lehetnék a többi célon is.
Kisebb célom, hogy most jól teljesítsek munkahelyemen és a most besűrűsödött hétköznapjaimon.
Közepes távú célom, hogy fejlődjek szakmailag és szociális képességeimben.
Hosszabb távú célom, hogy olyan vállalkozást alapítsak és vezessek, ami a társadalom számára kimagaslóan hasznos tevékenységet végez.
"van is ismerősöm, akit meg szeretnék kérdezni, hogy ekégedett-e a pszichológusával és ajánlja-e
- Legalább ősszel elkezdeni végre ismerkedni
- Folytatni a sportolgatást ... teljesíteni a Vivicittán a 7 km-t, mert ez az a futóverseny, amire még el tudok jutni a suli mellett
- Fenntartani a heti minimum 1 főzést
...
Jelenleg csak munka, sport, tanulás, alvás, stressz, szomorkodás van.
Több idő és pénz kellene és akkor rajta lehetnék a többi célon is."
A fentiek nem kerülnek (különösebben sok) pénzbe, ne szomorkodj! :)
Egy erős érettségi és egy sikeres felvételi.
Illetve, hogy a ballagókoncertemet ne szúrjam el és minden a legjobban sikerüljön, hogy méltóképp tudjam lezárni életem egyik legszebb szakaszát.
(Várom hogy végre vége legyen ennek a két és fél hónapnak, másrészt meg megakarom állítani az időt. Furcsa lesz 10 év után abbahagyni a zongorázást. Már most hiányzik. Mi lesz akkor?)
Célom, hogy a lehető legjobban és leghatékonyabban helyrehozzam az életem és a legjobban segítsem a testvéremet is a sajátja helyrehozásában.
Célom, hogy hallgassak a megérzéseimre, amivel jobbá tehetem az életemet.
Célom, hogy a múlt hibáiból tanulva a hátrányokból előnyt kovácsoljak.
Célom, hogy letegyem a szakvizsgámat, hatékony és jó időbeosztással felkészülve.
Összegzésképpen jó ötletekkel, kitartással, jó megérzésekkel, hittel, küzdéssel, helyrehozom a testvéremmel összefogva az életünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!