Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 23 évesen hol tartatok,...

23 évesen hol tartatok, tartottatok az életben?

Figyelt kérdés
Én jelenleg sehol...
2019. febr. 11. 17:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Tanultam kulfoldon mivel szuleim tudtak tamogatni, meg volt belso erom es szerencsem ahhoz, hogy takaritsak megelhetesert
2019. febr. 11. 18:30
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

23 évesen éppen a diplomámon dolgoztam és szerettem volna ösztöndíjas helyet nyerni a doktori képzésre. Volt már egy régi stabil kapcsolatom majdnem 5 éve, kollégiumban laktam és filléres gondjaim voltak mert csak kevés támogatást kaptam otthonról. Takarítani jártam meg korrepetáltam középiskolásokat és nyáron éjszakai műszakban dolgoztam egy üzemben, hogy legyem pénzem, mert az egyetemi ösztöndíjamat már nem kaptam, a doktori ösztöndíjamat meg még nem kaphattam. Csóró voltam, a ruháimon kívül nem volt semmim csak a barátom, neki sem volt semmije.

Hogy mi lett belőle másik 23 év alatt? Mérnöki majd tanári munkahely, 3 gyönyörű gyerek, hosszú házasság ugyanazzal a pasival, ház, kocsi. Nem rögtön, hanem mindig egy kicsit előbbre jutva.

2019. febr. 11. 18:51
 13/16 anonim ***** válasza:
23 vagyok,tanfolytamot végeztem,egyetemet jövőre kezdek,korábban nem tudtam anyagi okokból.Alkalmi munkáim vannak,és 5 éves párkapcsolatom. Igazi barátiam nincsenek,mindenki külföldre költözött,szépen eltávolodtak.
2019. febr. 11. 19:17
 14/16 anonim ***** válasza:
60%
30 éves vagyok, de most sem érzem igazán azt, hogy bárhol tartanék az életben. Leginkább csak vagyok és igyekszem élvezni.
2019. febr. 11. 20:03
 15/16 anonim ***** válasza:

Lett egy érettségim, két szakmám, jogsim és megtanultam németül most pedig angolul tanulok aztán spanyol, olasz, orosz stb..

Ezekután utazni szerettem volna, már előtte is volt szerencsém mivel édesapám kamionos, így nemzetközi furgonos lettem, kis teherautóval járom leginkább európát de azon kívül is szoktam menni.

Pont most leszek 23 éves.

2019. febr. 11. 20:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Diploma nyelvvizsga jogsi megvolt. De munka semmi mesterszakon tanulok végre lett munkám márciusban kezdek.
2019. febr. 11. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!