Ti 22 évesen hol tartatok, tartottatok?
Figyelt kérdés
2018. máj. 21. 20:40
1/9 anonim válasza:
Albérletbe költöztem
idáig kb ez az eddigi legnagyobb előrelépésem...
23f
3/9 anonim válasza:
22 évesen sehol nem tartottam még kb. 25 évesen sem vettem egy kocsit, volt pár munkahelyem és ismét sehol nem tartok...el akarok költözni szóval nem tudom
4/9 nemaRendőrség válasza:
Van barátnőm, most fejezem be a bsc-t, és megyek mesterszakra.
Közben tanítok egyetemen demonstrátorként és jó esélyem van, hogy tanszéki mérnök legyek.
A jogsit is most csinálom, nyár közepre/végére lesz meg, utána szerintem veszek egy kocsit.
Abbahagytam káros időtöltéseimet(legtöbbet).
Szerintem nagyon jó életem van, én élvezem és mindig van hova fejlődni így nem unatkozom (sokat)
22F
5/9 anonim válasza:
Én is albérletbe költöztem és elkezdtem dolgozni.
6/9 anonim válasza:
2 éve vagyok együtt azzal a nővel akit gyerekkorom óta ismerek és sosem gondoltam, hogy lesz bármi is köztünk. Nekem még egy évem van diplomáig, ő idén végez. Úgy éltünk egymás mellett, hogy nem vettük észre a másikban a közös vonásunkat. 1-2 éven belül összeköltözünk, vagy itthon vagy külföldön. Támogatjuk egymást, segítjük a másikat. Jobban nem alakulhatna a dolog. 22F
7/9 anonim válasza:
22évesen volt egy autóm és addigra már négyszer jártam Görögországban,Spanyolországban saját erőböl.Igaz akkor még szülővel laktam,nem volt saját lalásom.
8/9 anonim válasza:
Sehol. Dolgoztam, tanultam, nem volt jogsim, kocsim se, aludni jártam csak haza, azt hittem bele fogok szakadni az életbe, minden totálisan kilátástalannak látszott, aztán mégis ment minden annyira mint körülöttem a nagy átlagnak is ment. Csak az elején nagy a pánik, hogy mekkora szívás az élet. :D
9/9 anonim válasza:
Harmadéves joghallgató vagyok, 4 éve van parom, aki már a vőlegényem, van autóm és most fogunk beköltözni a saját házunkba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!