A vonaton a kalauz ugyanolyan csajozós munka mint a buszsofôr? Tapasztalatok?
Szörnyű,mikor egy buszsofőrt látok csajozni.
Minden!csak nem jòpofa!
Van, akinek ez amolyan személyiségjegye, de nem kell, hogy komolyan is gondolja. Egy buszsofőr ismerősömnek állandóan kétértelmű megjegyzései voltak, de egy idő után rájöttem, hogy nem kell komolyan venni őket, vagy el kell viccelni az egészet és ugyanezzel az emberrel nagyon komoly, értelmes témákról is lehet beszélni. Nem egy ilyen férfit ismerek, más-más munkákkal. Persze vannak olyanok, akik tényleg kínjukban próbálkoznak mindennel és mindenkivel, na őket én is sajnálni és/vagy kiröhögni szoktam.
Ami meg a kérdést illeti - ha így akarsz csajozni, én a helyedben nem erőltetném, mert szánalmas dolog. Ha csak simán szociális típus vagy és mindenkivel szeretsz szóba állni, akkor viszont még bejöhet, mint munka. (De túl sok köszönetben és tiszteletben nem lesz részed, az emberek jó része bunkó és/vagy lekezelő a jegyellenőrökkel - ezt tőlük tudom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!