Ti melyik időjárás illatát szeretitek a legjobban?
Figyelt kérdés
Tudjátok, amikor esik az eső, vagy a hó, vagy köd van, esetleg süt a nap, mindig más illata van a levegőnek. Ti melyiket kedvelitek, és miért?2019. febr. 9. 21:55
11/19 anonim válasza:
Én a tavasz illatát nagyon szeretem, amikor már jó idő van, süt a nap, de azért nincsen túl meleg és fújdogál a szél, néha elered egy kis eső, minden virágzik, zöldell stb. Nekem talán ez a kedvencem, mert egyszerre édes és olyan friss, üde illat. Sokkal jobb kedvem is van olyankor, motiváltabb és energikusabb vagyok. Az őszi, borultas, esős, faleves időszak is tetszik, de olyankor én is le vagyok lassulva, én is borongósabb hangulatban vagyok, szóval emiatt nem ezt tenném az első helyre. A telet viszont nem szeretem és igazából ilyen karácsonyi (pl. forralt bor, mézeskalács, fenyő stb.) illatokon kívül nem is tudnék más illatot kötni hozzá. A nyár pedig ebből a szempontból abszolút nem, mert az nekem ilyen fülledt, poshadt, izzadt stb., szóval nem szeretem.
12/19 anonim válasza:
Ami nyáron van, tart pár percig aztán szivárvány.
14/19 anonim válasza:
Könnyed tavaszi eső illat, orgonaillat.
15/19 anonim válasza:
Ősz illatát szeretem a legjobban.
16/19 anonim válasza:
Tavasz.Újraéled a természet,friss levegő,a mező elkezd zöldülni és megnő (imádok kaszálni) a fák elkezdenek bimbózni fokozatosan amíg kinem virágoznak.
De amugy a nyáris jó,csak ha már 30-35 fok van akkor jóformán nemérzel semmit sem,max a légkondit ahogy fújja a hideget 😂😂😂😂
17/19 anonim válasza:
Nekem a kedvencem, mikor egy jó kis nyári zivatar után tisztul a levegő, de azért még meleg van, estére mondjuk lehűl a levegő annyira, hogy el tudjunk menni otthonról, sétálni vagy iszogatni. A kedvencem, mikor olyan meleg még a beton, hogy arra is leülhetünk. Vagy mikor a teraszról nézzük a kertet, esetleg esik közben az eső. Igazából a nyarat szeretem nagyon, este 7-24 között... :D
18/19 anonim válasza:
A tavasz és nyár reggeli illata, vagy nyár esti. És az eső utáni illat minden évszakban nagyon jó
19/19 anonim válasza:
Minden évszakban van olyan illat, amit imádok:
- tavaszi-nyári zápor utáni illat, főként zöld környezetben
- nyáron kora reggel vagy éjszaka az a megfogalmazhatatlan tipikus nyári levegő illata
- ősszel az avar illata
- télen a tiszta, friss hó illat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!