Mikor délután lenyírtam a füvet, aztán jött egy zápor, este pedig meleg van és ülök a teraszon, mindezt júniusban.
2019. febr. 9. 22:01
3/19 anonim válasza:
A tavaszi/nyári záporét. Másabbnak érzem a levegőt, frissebbnek, mint amilyen előtte volt.
2019. febr. 9. 22:02
4/19 anonim válasza:
Esőillat.
Kimondottan a hónak nincs illata szerintem, de szeretem hogy olyankor frissebbnek, tisztábbnak tűnik a levegő.
2019. febr. 9. 22:16
5/19 anonim válasza:
Hó. Friss és varázslatos, mintha megallt volna az ido.
De a sárszagot is szeretem, ami kitavaszodaskor van
2019. febr. 9. 22:23
6/19 Metionin válasza:
Őszillat. Nem tudom megfogalmazni pontosan hogy milyen az de augusztus végén, szeptember elején már érezni. Szerintem ahogy a fák lassan belassulnak és kezdenek sárgulni, kibocsátanak anyagokat és annak van valamiféle illata.
2019. febr. 9. 22:37
7/19 anonim válasza:
A tavaszi reggelek illatát. Egyszerűen IMÁDOM.
2019. febr. 9. 22:40
8/19 anonim válasza:
6-os! A rothadó levelek. Nem viccelek, létezik. Azért tudok róla, mert én is pont ezt szeretem az őszben, különleges illata van, érezni, hogy jön a tél.
2019. febr. 9. 22:52
9/19 anonim válasza:
Eső, hó. És ősz közepén-végén, amikor először érzek hideg télillatot a levegőben. Ugyanez amikor februárban először érezni meg a tavaszt a levegőben.
2019. febr. 9. 23:04
10/19 anonim válasza:
Sose gondolkodtam még el azon, hogy az évszakoknak külön illatuk lenne. Vagy talán csak az én orrom nincs úgy ráállva ezekre.
De most, hogy mondod, a forró nyári napoknak, 19:00 és 21:00 között, mikor már alkonyodik, de még nincs teljesen sötét, talán tényleg van egy jellegzetes illata, hangulata. Úgyhogy én azt választanám :D
Egyszerűen csak mert szép emlékek jutnak eszembe róla. Régen, mikor a barátaimmal szórakozni indultunk, mindig ilyentájban gyülekeztünk egy megbeszélt helyen, és erről a napszakról ezek az alkalmak jutnak eszembe először.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!