Nálatok honnantól számít valaki ribinek?
Olyan mintha minden második csajra ezt a jelzőt aggatnák néha ok nélkül. Volt egy csaj, akit tök jól ismertem, kedves, aranyos volt, még kisugárzásából is ez jött le nekem, egy fiú ismerősöm bepróbálkozott nála, aztán mikor visszautasította, azt mondta, hogy 'amúgy is csak egy ribi, egyszerre jó lett volna azért'. A haverjai meg jót nevettek ezen.
Most csak engem döbbentem meg, hogy a fiúk hogy tudnak beszélni így lányokról? Engem ez mindig elszomorít, hogy valószínűleg én is, meg a többi lány is csak ennyit ér a fiúk szemében. Valami, amit meglehet dugni, ha meg nem is sikerül akkor ő a rossz, ha igen, akkor is egy ribi, ha meg másnak sikerül akkor még nagyobb.
Sokan azokra a csajokra is ezt a jelzőt használják, akik magabiztosak.
A ti szemetekben ki számít annak?
Hát nekem ez jutott eszembe először :D
Mellesleg, nyilván nem ettől lesz ri***anc egy lány. Ez max a srácot minősíti, hogy eszébe sem jut, hogy esetleg ő rontott el valamit vagy csak simán nem találta szimpatikusnak a lány .
1-es: és mégis hol a helye? Miért érzed magad felsőbbrendűnek bárkinél, csak mert neked lóg valami a lábad között?
Mondjuk nem hiszem, hogy sok nőhöz lehetett közöd.
2-es: Az a baj, hogy csak ilyeneket hallok. Meg mindenhonnan az folyik, hogy sok tiniribi. Mintha az ország legnagyobb problémája az lenne, hogy egy lány kivel fekszik le, meg nem is értem, hogy milyen jogon rendelkezünk más teste felett. Ha amúgy kedves, jószívű és nem kell kapcsolatba lennem vele, akkor miért zavarna? Az én szememben a szexuális élményeitől még nem lesz valaki rossz ember.
Fejtsd már ki és ne csak szavakkal dobálózz, mert így még komolyan se tudlak venni. Nem, nem érzem magam ettől feministának, meg idiótának sem, csak mert feltettem egy kérdést.
A helyemen vagyok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!