Mi az igazi neve Radics Petinek?
Én nem tudom, merre hány az óra, de ha valakinek ebben az országban iskolába járási múltja is volt (nem pedig magántanuló egy másik kontinensen), akkor nem fogja tudni titkolni a valós nevét...
Olyan ez, mint a "Voltak-e az amcsik a Holdon? Arra is az a reális válasz, hogy konkrétan olcsóbb és egyszerűbb felmenni a Holdra, mint kivitelezni, hogy többezren tartsák a szájukat.
"Nem Radics Péter az igazi neve. De jól csinálja az álcát. Csak a közeli ismerősei tudják az igazi nevét. Vezetéknevét nem tudom, azt az ismerőse nem árulta el, de a keresztneve Attila, itt laknak Veszprémben."
Miért beszélsz baromságokat? Jól esik? :D
Radics Peti a neve az édesapja után! Kiskőrösön élt, most veszprémben lakik a feleségével és a kislányával. Gyakran járnak le az éttermünkbe vacsorázni. Kedves és aranyos, egyáltalán nem nagyképű, mindenkivel teljesen közvetlen és normális, jókat lehet vele beszélgetni. Őt nem kapta el a "sztáréletérzés", földhöz ragadt ember, olyan akinek örülsz ha találkozol vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!