Kik vesznek belvárosi 39 négyzetméteres lakást 62 millióért?
Figyelt kérdés
2019. febr. 8. 17:12
3/16 anonim válasza:
Külföldi befektetők. Vidéken ennyiért újszerű, 2 szintes, duplagarázsos, úszómedencés házakat lehet kapni.
5/16 A kérdező kommentje:
Én azért kérdezem mert egy hasonló méretű lakás, ami viszont sokkal luxusabb a xviii. kerületben fele ennyibe kerül.
A belvárosban ezek a lakások viszont nem annyira luxus szintűek 2* annyiért sem... Én legalábbis nem nagyon találtam olyat.
2019. febr. 8. 17:23
6/16 anonim válasza:
Annyira azért nem durván vidék, mert pl az agglomerációban is 60 misért nagyon komoly házak vannak. Én Veresegyházon lakom, kocsival 20 percre a Pólus centertől és mondom, tényleg szép, újeszrű komoly házak vannak 50-60-ért.
7/16 anonim válasza:
Csak egy véletlen találat
8/16 anonim válasza:
De a városon belül is van város, egy vidéki városban is minimum kétszer annyit jelent a központi rész, mint a kertvárosi vagy külvárosi részek.
9/16 A kérdező kommentje:
Én azt még megértem, ha valaki mondjuk beéri egy kisebb agglegény lakással, ha egyedül él, csak azt nem, hogy miért jó 100 éves házakba költözni ennyiért, melyek kis túlzással munkásszálók is lehetnének, ha a belvárostól 15 perce van fele annyiért ugyanaz csak luxus kivitelbe.
Tudnék linkelni összehasonlítás végett, csak az a baj, hogy tiltanák a kérdést, mert hírdetésnek vennék.
2019. febr. 8. 17:29
10/16 anonim válasza:
Megveszik ezeket a gazdag egyetemisták szülei is. Gyerek nem fizet 5 évig albérletet és a végén ugyanennyiért eladja, vagy még drágábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!