Mi zajlik le az ilyen embernek a fejében amikor ilyet kiír?
Figyelt kérdés
Mikor egy jómódú, jó kinézetű, sikeres ember, aki bele született mindenbe, ilyeneket ír ki hogy
"Élvezd a pillanatot és becsüld meg amid van."
Hát az eszem meg áll... :D
Azt én is tudnám élvezni meg becsülni ami neki van...
2019. febr. 7. 19:41
11/27 A kérdező kommentje:
@20:02
Ha már egyszer úgy is véges ez a nyomorult élet, legalább amíg tart, szeretném minél magasabb színvonalon eltölteni.
2019. febr. 7. 20:06
12/27 anonim válasza:
Akkor tegyél érte.
Hidd el, emberek ölnének azért, hogy a helyedben lehessenek.
13/27 A kérdező kommentje:
Már említettem hogy teszek, rengeteg időm azzal van oda hogy igyekszem ezért tenni, de nem nagyon látom a progressziót.
2019. febr. 7. 20:09
14/27 anonim válasza:
Nem lehet, hogy akkor a módszereid rosszak?
15/27 anonim válasza:
Tipikus irigy magyar,hagyjátok..
16/27 anonim válasza:
Ha ennyire nem tudsz megbecsülni semmit az életedben, akkor inkább halj meg most, egyel kevesebb selejt.
17/27 A kérdező kommentje:
@20:24
Mások halálát kívánod és te nevezel másokat selejtnek? Vicces..
2019. febr. 7. 20:26
18/27 anonim válasza:
Miért, te minek tartod magad ilyen szánalmas hozzáállással? Itt rinyálsz, mert nem vagy kőgazdag, miközben mások éheznek és haldokolnak. Ha képtelen vagy felfogni, hogy milyen jó dolgod van, akkor minek élsz? Életképtelen vagy.
19/27 A kérdező kommentje:
Én kérek elnézést hogy nem vigasztal mások nyomora.
2019. febr. 7. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!