Van valamilyen gyerekkori traumád?
Figyelt kérdés
Mi történt veled, és hány éves voltál? Mennyire emlékszel az esetre?2019. febr. 5. 21:11
5/10 anonim válasza:
Nekem gyakorlatilag csak az van.
Alkoholista apa, ronda külső, iskolai kiközösítés, testi és lelki terror, folyamatos megalázás.
6/10 anonim válasza:
Néha elcsodálkozom, hogy még nem öltem meg senkit. A hozzám hasonlóakból szoktak lenni iskolai lövöldözők meg sorozatgyilkosok.
7/10 Metionin válasza:
Előttem író + 1, amennyi választ eddig olvastam tőle a témában, simán lehetne hogy ugyanaz az apánk.
Volt ott minden, szülői verés, kiközösítés, iskolai verés, lelki terror, minden másra ott a mastercard. Nekem is volt egy pillanat, amikor felnőttként visszatekintve elgondolkodtam, hogy tulajdonképpen miért is nem pattant el az agyam és öltem meg mindet.
9/10 anonim válasza:
Nekem a nagy szívfájdalmam csak az anyám meg amiket tett...
10/10 anonim válasza:
Igen, voltak, sok is. Mivel túlságosan kellemetlen volt hurcolni magammal a negatív emlékeket, másrészt túl büszke vagyok ahhoz, hogy rég elmúlt sztorik határozzák meg az életminőségemet, ezért -mielőtt ptsd-s tüneteket produkáltam volna- megszabadultam az emlékekhez kötődő negatív érzésektől. Azt a módszert tanulom most, ami segít másoknak is megszabadulni az emlékekhez kötődő rossz érzéseiktől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!