Szerintetek normális ami velem történik?
Figyelt kérdés
38 éves vagyok, az utóbbi időben egyre nehezebben viselem a társadalmi változásokat, és egyre jobban kerülöm a társaságot, pedig 20-25 évesen nagyon szerettem összejárni a barátokkal, ismerkedni idegenekkel( barátok barátai), mostanában meg gyakran utazom( főleg egyedül) és jobban érzem magam egy kis lélekszámú brazil faluban, vagy csak sétálgatok egyedül az őserdőben, nagyon meggyugtat amikor állatokkal vagyok körülvéve, semmi félelem érzetem nincs a dzsungelban, de a nagyvárosokban emberiszonyom van, ha haza kell mennem, vissza dolgozni, borsózik a hátam, nem tud boldoggá tenni sem az internet, sem a társaság, nem találok már közös témát senkivel, sok embert nem érdekel az őserdei kalandjaim, (1-2 külföldit kivéve).Nem bírom elviselni hogy sok ember csak felszínes dolgokról beszél aminek semmi értelme, nehéz intelligens, tudásra éhező barátokat találni akik szeretik a természetet, ami szerintem izgalmasabb mint bármelyik tv show.2019. febr. 3. 18:36
1/7 anonim válasza:
Ha jól érzed így magad, mi a probléma? Maradj csak az őserdőben!
2/7 A kérdező kommentje:
Az a probléma hogy ott nincs munka, de igazad lehet gondolkozom egy ottani vállalkozást csinálni turizmusban, de ahoz sok pénz kell, örülök ha 2 évente egyszer elutazom 1 hónapra higy kikapcsolódjak, persze ismerek egy amerikait aki elvan ott egyedül, de neki könnyű, mert a nyugdíjából jól elvan ott, semmire nincs gondja, de sajnos nekem ez anyagilag megengedhetetlen.🙁 Remélem nem gúnyolódásnak szántad ezt a fenti választ....
2019. febr. 3. 19:25
3/7 anonim válasza:
Ha emberiszonyod van, akkor turizmussal foglalkozni nem a legjobb ötlet.
5/7 anonim válasza:
Totál normális. Nem véletlen hogy ezt érzed. Amikor Én megtapasztaltam milyen a természetben lenni, és milyen szürke es borzalmas nélküle lenni, azóta szinte akárkivel vagyok a séta az erdőben, szabadban, a természetben kötelező.
Szerencsére olyan barátnőm is van, aki ugyanúgy imádja.
Te pedig elég keményen megtapasztaltad a lelki szabadságot, az igazi "otthont", így nem csoda hogy totál vágysz rá. Mi nem a dzsungelbe, de egy faházban a természetben, messze az emberi zajoktól akarunk hónapokra menni, amint tudunk. És mi mindannyian éhezünk a tudásra, a baráti köröm akik hasonlóak hozzám mind a legértelmesebb emberek akiket ismerek.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen csak az a baj sajnos dél Amerikában pénz nélkül egyáltalán nem meseszerű az élet csodálatos a természet de ennek ellenére az élelmiszerárak ugyanúgy magasak, a megélhetés nehéz alkalmazottként. Ezért próbálok most annyi pénzt összeszedni hogy egy vállalkozás tudják indítani de természetesen nem tömegturizmussal. Én Budapesten születtem ott nőtem föl de már soha az életbe többet nem tudnék visszaköltözni és ott lakni, valami megváltozott bennem...A természet egy csodálatos dolog de rengeteg veszélyt is rejt az őserdő. Én kaptam már maláriát, mart meg kígyó, de ennek ellenére is úgy érzem magam az Amazonas esőerdeiben, mintha az édenkertbe járnánk. Sajnos én nem vagyok körülvéve olyan barátokkal akik éheznének a tudásra és megértenék azt ami engem érdekel. Vannak emberek akik azt mondják hogy ez őrültség....😔
2019. febr. 4. 22:05
7/7 A kérdező kommentje:
Régebben egy utazási portál on próbáltam magam mellé keresni útitársakat de senki nem merte bevállalni amire készültem az expedíciót! A weboldal neve: ongo. hu . Francia Guyana ból akartam elindulni keresztül vágni az őserdőben a Brazíliai Santarém városáig. Amikor a tervemet elmeséltem egy helyének azt mondta hogy őrültség ennek nekivágni mert ez a pokol háromszöge. Állítólag varjú nagyságú Madárpókok élnek abban az erdőben. ( Francia Guiana) .
2019. febr. 4. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!