Ha egy ember közömbös flegma nem barátkozós más emberekkel szemben akkor miért van az hogy szeret segíteni másokon?
Figyelt kérdés
Ismerek egy embert tök bunkónak arogánsnak tűnik nem igen barátkozik , magányos de mindig ha valakinek segítségre van szüksége ő az első aki segít. Miért van ez ? nem értem ez a kettősséget, megfejthetetlen számomra. Tök az jön le hogy utálja az embereket de aztán kiderül hogy épp az ellenkezője.2019. febr. 3. 09:57
1/5 anonim válasza:
Gondolom csak nem társas alkat, magánakvaló. Ez nem jelenti azt, hogy utálja az embereket, és nem szeret segíteni. Azt hiszem, én is nagyjából ilyen vagyok - kevés embert szeretek igazán, kevés a barátom is (szám szerint kettő), így a külvilágnak az tűnik fel, hogy sokat vagyok egyedül, nem nagyon nyitok más felé. Viszont mindenkinek segítek, amiben tudok, a kettő nem zárja ki egymást.
2/5 anonim válasza:
Azért nem mindegy,hogy ismered azt az embert,vagy csak bunkónak “tűnik”számodra.Lehet,hogy egy nagyon kedves ember.
3/5 anonim válasza:
Lehet,hogy így kompenzál,hogy azért ne nézzék teljesen antiszocnak.Vagy a szíve mélyen szereti az embereket,csak a sok rossz tapasztalat miatt nem akar közel kerülni túl hozzájuk.
4/5 anonim válasza:
Vagy pl.: úgy járt az életben, mint Ove, a könyvben...
5/5 anonim válasza:
Lehet,hogy csak arrogánsnak _tűnik_,mert nem jók a szociális készségei.
Én is ilyen vagyok sajnos:( Általában félreértenek az emberek,pedig amúgy kifejezetten szeretnék barátokat,kapcsolatokat kialakítani,és segíteni is szeretek . Csak hát egy nyomorék vagyok és nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!