Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen torz a mai lányok...

Miért ilyen torz a mai lányok lelkivilága?

Figyelt kérdés
Városban egy ember üldökélt a padon, szét volt verve a feje, ömlött belőle a vér. Egy srác ment oda, hogy nem kéne mentő, meg hogy egybe van? 2 lány meg ezen elkezdett vihorászni. Ez most komoly?

2019. febr. 3. 00:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%
De te ezt mind végignézted mentőhívás helyett?
2019. febr. 3. 01:59
 12/21 anonim ***** válasza:
81%

"De te ezt mind végignézted mentőhívás helyett?"

na, el is jutottunk végre oda, hogy a kérdező a hibás mindenért :D

2019. febr. 3. 02:04
 13/21 anonim válasza:
71%

az én munkatársaim azon vihogtak a személyzeti étkezdében, hogy egy pasinak meghalt a kutyája, és kisírt szemekkel jött dolgozni

a nők sokkal kegyetlenebben tudnak néha lenni, mint a férfiak, ráadásul beteges mértékben önérzetesek, olvass el néhány választ itt, nem normális egy jó része..

2019. febr. 3. 02:07
 14/21 anonim ***** válasza:
79%
Tegnapelőtt a városban sétálva elejtettem az utcán mindenemet, mert elcsúsztam a jégen. Szemben velem egy pali jött, és tovább is ment, semmit nem tett. Ez most komoly? Ilyen torz a mai pasik lelki világa?
2019. febr. 3. 04:11
 15/21 anonim ***** válasza:
92%
Hogy tud valaki még ebből is nőellenes kérdést kiírni, egyszerűen varázslatos.
2019. febr. 3. 05:21
 16/21 anonim ***** válasza:
95%

Az is egy kretén aki összeverte az embert.

32/f

2019. febr. 3. 05:53
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Franc, én meg egyszer lány létemre odamentem egy öreg, kövér nénihez, aki elesett, és nem tudott felállni. Mivel nem voltam túl erős, alig bírtam talpra állítani. Közben pár kigyúrt srác ezen röhögött, ahogy szerencsétlenkedünk.

Ezek szerint nekem is csak röhögni kellett volna, hisz torz a világképem? Persze a srácoknak nem...

Amúgy általánosítasz, és ítélkezel vakon.

Nekem végül egy 14 éves "ecsethajú" fiú segített, odaszaladt, kedvesen megkérdezte segítsen e, és ketten talpra segítettük a nénit. Pedig "tipikus iPhoneos hülyegyerek" volt, akikből senki nem néz ki semmit. A röhögős arcok meg elég nagyok lettek volna egyedül is ehhez.

Az emberek között van jó és rossz is. Nemtől, életkortól és stílustól függetlenül is.

2019. febr. 3. 05:57
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Pár hete kiszakadt a bevásárlószatyrom, szétgurultak a cuccaim, a szembejövő 15 emberből 1 fiú állt meg segíteni összeszedni. Nem csak a nők, az emberek összességében lettek közömbösek.
2019. febr. 3. 07:52
 19/21 anonim ***** válasza:
87%

Miért nem inkább azt írtad ki, hogy "Városban egy ember üldökélt a padon, szét volt verve a feje, ömlött belőle a vér. Miért ilyen torz az emberek lelki világa, hogy sz_rrá verik a másikat?"

Ja, hogy így nem tudod szidni a nőket? Így már mindent értek.

2019. febr. 3. 09:33
 20/21 anonim ***** válasza:
8%

És arra nem gondoltál, hogy az a két csaj tudja az előzményeket? Előfordulhat, hogy nem tágított a fickó, aztán a két csaj elmesélte a haverjaiknak, azok meg "intézkedtek" az ügyben. Nagyon sok a perverz alak, és másból nem értenek. Egy pedofilt is rács mögé dughatsz évekig, nem fogja feladni a hajlamait, viszont az életét-testi épségét már félteni fogja, és jobb esetben abbahagyja élőben, vagy keres más helyszínt.

Egy ismerősöm mesélte, hogy egy furcsa alakot majdnem mindennap látott a parkban amin keresztül ment. Egyik nap hozzá lépett, és előkapta (gyerekek is voltak a közelben), ezt az esetett két férfi is észrevette (apukák?), jól helyben hagyták az illetőt. Többet nem látta azt a fickót a parkban, se annak közelében.

Valószínűleg oka volt annak, hogy otthagyták, de az is lehet egy szimpla kocsmai verekedés eredménye volt.

Gondolom nem vártad végig, hogy mi történt vele: lehet visszautasította a mentők hívását.

Amúgy elég vak lehetsz, hogy nem veszed észre, hogy majdnem minden embernek torz a világról alkotott képe. Szerintem nincs olyan ember, aki nem sérült valamilyen szinten, főleg, ha a modern pszichológiát vesszük szemléleti eszköznek hozzá.

Te például hívhattad volna a rendőrséget, ez már rájuk is tartozna.

2019. febr. 3. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!