Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak engem idegesít, hogy ha...

Csak engem idegesít, hogy ha valakivel beszélgetsz, minden második szava után ööö-zik?

Figyelt kérdés

Írok egy példát, hogy érthető legyen: "Az a helyzet, hogy ööö... elvileg megoldható, de öööö..... az a véleményem ööööö...., hogy öööö..."

Magyarul, egy normális mondatot nem mond ki az ember bármilyen szituációban ööö-zés nélkül. Ráadásul észre sem veszik.

2019. febr. 1. 16:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
hát ööööö az van hogy ööööö hogy öhm csak ööö téged ööö idegesit
2019. febr. 1. 18:15
 12/18 anonim ***** válasza:
67%
Vannak olyan emberek, akik ugyan nem öööznek, viszont teljesen felesleges szavakkal dúsítják fel az amúgy semmitmondó mondanivalójukat. Pl. "Én egyébként úgy gondolom, hogy az lenne a legjobb megoldás, ha tulajdonképpen gyakorlatilag lassan útnak indulnánk." Ezt egy szóval is el lehet intézni: "Gyerünk!" :)
2019. febr. 1. 18:24
 13/18 anonim ***** válasza:
én nagyon ritkán veszem észre tbh
2019. febr. 1. 19:05
 14/18 anonim ***** válasza:
58%
Nem mindenki olyan gyors gondolkodású egyén, ezzel sokan csak időt szeretnének kapni, hogy átgondolják a mondanivalójukat. De van, aki önbizalomhiányos, és ezért teszi ezt.
2019. febr. 1. 19:57
 15/18 anonim ***** válasza:

Gratulálok, alázzatok meg mindenkit, aki lassabban rakja össze fejben a mondókáját (esetleg épp azért, mert a félénksége miatt ritkábban beszél emberekkel, mint mi), csak azért, mert Őszentségetek tökéletességét ez idegesíti.

Személy szerint az ilyen felfuvalkodott lelki nyomorultak jobban zavarnak, mint az ööözés. Akinek nem inge, ne vegye fel, de akiben nincs annyi tisztelet, hogy engedi, hogy a másik saját képességei szerint kifejezze magát, az kva gyorsan öltözzön fel.

Amúgy igen, észreveszem, mennyien öööznek, és nem, nem idegesít.

2019. febr. 1. 23:28
 16/18 anonim ***** válasza:
Csak hogy tiszta legyen: nem az a bajom, ha titeket idegesít az, ha valaki nem tud beszélni, hanem az, ha ezt szóvá is teszitek. Belegondoltatok, hogy a "tanulj már meg beszélni" a másik félnek mennyire megalázó? Pláne, ha esetleg tudja magáról, és őt is zavarja.
2019. febr. 1. 23:30
 17/18 anonim ***** válasza:
Engem is zavar, de nem tudok vele mit kezdeni, emiatt nem fogom megszakítani valakivel a kapcsolatot. Velem előfordul amikor fáradt vagyok, hogy van egy kis szünet a mondandóm közben, amíg fejben összeáll (bár öőő-zni nem szoktam).
2019. febr. 2. 00:43
 18/18 A kérdező kommentje:
15.! Eleve nem az volt a szándékom, hogy bárkit is alázzak a beszédkészsége miatt. Azokra gondoltam, akiknek alapból jó a szókincsük, folyékonyan beszélnek mondatokat, összetetten fogalmaznak, csak ez valahogy megszokás náluk.
2019. febr. 2. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!