Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az hogy egy kis...

Miért van az hogy egy kis faluban mindenki elvàrja hogy köszönjek nekik? Még azok is akiket nem is ismerek?

Figyelt kérdés
Én sajnos kis faluban lakom és úgy utàlom màr ezt a helyet. Màr biciklizni se jàrok mert nem akarok minden szembejövö embernek köszöni. Ezeknél ez itt elvàràs. Úgy irigylem a vàrosiakat mehetnek össze vissza és senkivel se kell foglalkozniuk. Meg ott sok minden jó van itt meg semmi.

2019. febr. 1. 16:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Gondolom ezt varosbol irod, nem tudom mi csinalnal ha neked kene itt lakni.

Nem kicsikém, falusi vagyok. És mivel nem vagyok kőbunkó, igen, szoktam köszönni az ismerőseimnek. Ami itt gyakorlatilag mindenkit jelent. És képzeld, nem halok bele....

2019. febr. 3. 13:37
 12/12 anonim ***** válasza:
Illik köszönni. Ugyanis a kis népsűrűségű helyen, ahol az emberek viszonylag kevés más emberrel találkoznak naponta, ott az idegentől való természetes "félelmet" a köszönéssel lehet ellensúlyozni.
2021. máj. 21. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!