Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy nem veszi észre, azt...

Hogy nem veszi észre, azt hogy átvágják a fejét?

Figyelt kérdés

Kolláganőm sportot űz abból, hogy gazdag férfiakat fej meg. Kedvelem őt, és azt gondolom úgy él ahogy akar, DE! többnyire férfiak véleményét várnám hogy mi lehet az oka annak hogy egy ffi ennyire madár, vagy papucs, vagy nem is tudom mi már?

Adott a szituáció:

3 hónapja udvarolgat egy gazdag férfi a kolléganőmnek, ez alatt háromszor ment el vele találkozni, ahol semmi sem volt még csók sem. Jelét nem adta, hogy akarna valamit a férfitől, facebook üzeneteire hol válaszol, hol nem, ha találkozni akar vele a férfi, hárít. Megmpndta neki hogy nem szereti és tulajdonképpen nem mozgatja meg, szóval állítása szerint nem ámítja - amit el is hiszek, én olvastam mennyire közönyös szegénnyel.

Ennek ellenére ha elbőgi magát hogy neki ez meg az a cucc kell, a pasi egyből veszi, címére és a munkahelyre rendeltet vele különböző oldalakról ruhákat stb, hogy még csak találkozni se kelljen vele, és nem esik le szerencsétlennek, hogy nagyon durván ki van használva.

Értem én, hogy szerelem meg minden, de hogy valaki tanult ember létére ennyire nem látja a fától az erdőt, és nem látja, hogy a nő nem kiváncsi rá, mindössze annyit ír neki mindig h mit kér, amit ez a szerencsétlen minden alkalommal teljesít neki. Múltkor nevetve adta elő ebédnél, hogy több millió forintot költött rá 3 hónap alatt, annyi mindent kért.

Kedves férfiak, hozzátok szólnék, hogy mi lehet az oka annak hogy nem esik le ilyenkor a tantusz? Passzív a nő, 3 hónap alatt 3 találkozó, és az üzenetei abból állnak hogy ez meg az kell. Ennyire elvakította a férfit a szerelem? Dehát hogyan ha nem is ismeri még a nőt?

Felnőtt emberek vagyunk 40-es korosztály. És nem, irigy sem vagyok, szimplán a jelenség érdekel, mert számomra kicsit ijesztő ez az álomvilág jelleg a férfi részéről

2019. jan. 30. 07:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ez ilyen "nők"-et arra hasznélják mint az autókat meg a fuxot. "Nézzed má milyen fullos. Neked ilyen nincs nekem van." Azt gondolják, hogy mindenki más irigyli őket és ezt élvezik. Persze van olyan is, hogy a lelkileg sérült fickóra rátelepszik egy manipulatív piócaként.
2019. jan. 30. 09:21
 12/20 anonim ***** válasza:

Nem olyan hülyék ezek a pasik. Nyilván ők is tudják, hogy mi a szitu. De nekik ez valamiért így jó.

Valószínűleg a pénz nem hiányzik nekik. És ahogy már írták, valószínű van több ilyen nő is az életükben, ha csak egy összejön ebből, az már jó.

2019. jan. 30. 09:22
 13/20 anonim ***** válasza:
Ha a pasinak nem lenne abszolút pénze, akkor mivel hódítana? A férfit sem kell sajnálni, hisz a megélhetéshez használt eszközt használja ahhoz, hogy érvényesülni tudjon a nők terén. Aztán ki lehet a hibás, ha ez nem jön össze? Csak a nő.
2019. jan. 30. 09:31
 14/20 anonim ***** válasza:

Sajnálom a kolléganőt, mert mert egyszer halálosan megégeti majd magát ezzel.

"Értem én, hogy szerelem meg minden" - az egésznek nincs köze életünk lényegéhez, a tiszta, szép, ragyogó szerelemhez.

2019. jan. 30. 09:31
 15/20 anonim ***** válasza:
61%
Sajnos elég naiv vagy,és beveszel mindent.Egy pali nem fog 3 hónap alatt milliókat költeni arra,akivel még egy puszi se volt.Már maga ez túlzás,hogy milliók 3 hónap alatt a semmiért,rideg magatartásért.Ez úgy működik,hogy egyszer kell lennie egy szexnek,ahol kielégíti a nő a férfit,aztán a nőnek lükvercbe kapcsolni,és a nem érdekelsz magatartást felvenni,ilyenkor tejelnek a pasik.Ennyi a történet.Örülök hogy fel tudtalak világosítani hogy működnek a dolgok.
2019. jan. 30. 10:05
 16/20 anonim ***** válasza:
Mert a férfi szerelmes és gazdag. Szerelmes, tehát nem tudja elnézni a szeretett nő "szenvedését", ill. gazdag, a sokadik milliója már nem olyan értékes a számára, mint egy átlagembernek. Amikor a nő sír neki az újabb cuccokért, az rossz érzést kelt a lelkében, ezt pedig csak úgy tudja csillapítani, hogy megveszi amit kér.
2019. jan. 30. 10:17
 17/20 A kérdező kommentje:
Olvastam az üzenetet amiben azt írta a pasas, hogy reméli egyszer eljutnak odáig, hogy legalább megfoghatja a kezét (?!) Ezzel is hencegett az ebédnél a kolléganő, hogy semmit se kell tennie és mindent megvesz neki
2019. jan. 30. 10:18
 18/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolso, en is hasonlot kapizsgalok, de ebben meg csak az a fura hogy megis mibe lett szerelmes? a harom talalkozoba? semmit nem tudnak egymasrol, masreszt meg ha valoban hoditani akart szerintem nem penzzel kellett volna... kolleganom elmondta most, hogy lett is volna eselye nala mert tetszett neki, de azzal elcseszett mindent hogy ennyire papucs. azt mondta, hogy szerinte nem tudta olyat kerni tole amit ne teljesitene, es ez a papucs viselkedes kiabrandito. multkor elkuldte a norbi updateba hogy hozzon neki par dolgot, a pasi az osszes kornyekbeli norbit bejarta mig mindent ossze nem szedett neki mindent amit kert, majd letette az ajtaja ele.
2019. jan. 30. 10:50
 19/20 anonim ***** válasza:

szerintem te teljesen rosszul látod ezt az egész folyamatot -a magát istennőnek beállító kérkedő spinét, a "szerelmes férfiakat" Az egésznek semmi köze a valósághoz. A szerelemhez meg még érintőlegesen sincs köze, ennek a József Attila idézetnek van például köze:

A pillanatok zörögve elvonulnak,

de te némán ülsz fülemben.

Csillagok gyúlnak és lehullnak,

de te megálltál szememben.

Ízed, miként a barlangban a csend,

számban kihűlve leng

s a vizes poháron kezed,

rajta a finom erezet,

föl-földereng.

2019. jan. 30. 11:14
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy ez az egész csak meg van rendezve? Úgy értem a fb üzenetek stb. és közben a nő és a pasi között van valami, csak a nő titkolja. Itt arra gondolok, hogy pl szexel a pasival vagy más egyéb dolog, amiért cserébe a nő kap ezt-azt, amit kér. Csak a kollégáknak ezt adja be, megrendezve a fb üzenetek és a többi dolog, amit írtál.
2019. jan. 30. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!