Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt nektek olyan emléketek...

Mi volt nektek olyan emléketek amikor úgy éreztétek hogy igazán boldogok voltatok?

Figyelt kérdés
Semmi személyeset nem kérek csak egy két emlék kéne amikor teljesnek gondoltátok az életet

2019. jan. 27. 20:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A közelmúltból csak olyan emlékeket tudnék leginkább megnevezni, mikor a barátaimmal voltam és gátlások nélkül tudtam jól érezni magam.

A legfrissebb például a péntek este volt, mikor néhány barátommal fogtuk magunkat és elmentünk AWS koncertre. Végigugráltuk és énekeltük az egészet, majd a koncert után lehetett a zenekarral fotózkodni, beszélgetni. Végtelenül jó fejek voltak, csomót röhögtünk és dumáltunk velük, majd miután ők továbbindultak, mi még a nyakunkba vettük a várost és beültünk egy helyre sörözni. Amellett, hogy kitárgyaltuk az elmúlt 1-2 órát, trécseltünk még mindenféléről, random hülyéskedésektől kezdve, egészen komoly, lelkizős témákig is. Közben ott a kocsmában összefutottunk más ismerősökkel is, úgyhogy ők is csatlakoztak hozzánk.

Órákig ültünk ott, majd a társaság egyik helybéli tagjához mentünk aludni, mikor már éreztük, hogy mindannyiunknak ragad a szeme.

Hajnali ötkor, hullafáradtan, de élményekkel teli kerültünk ágyba. Nagyon hiányzott már egy ilyen este, mert ez az év nekem eddig még csak a keserűségről és bosszankodásról szólt.

25/F

2019. jan. 27. 21:40
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire lehet hasznos ez a válasz, de nekem a legszebb emlékem amikor nagypapám mesélt nekem, vagy sakkozni tanított, vagy csak beszélgettünk, vagy amikor kisgyerekként elvitt biciklizni. Persze lehet csak azért mert nagyon szerettem és sajnos már nincs köztünk.
2019. jan. 27. 21:46
 13/16 anonim ***** válasza:
Amikor megpuszilgatott a volt osztályfőnököm, mert bőgtem..:D 23L
2019. jan. 27. 21:49
 14/16 anonim ***** válasza:
Amikor nyaraltam és azokban a napokban megfeledkeztem minden problémáról, felszabadult voltam. Aztán annál rosszabb volt hazamenni.
2019. jan. 27. 21:59
 15/16 anonim ***** válasza:
Gyermekkorom nyarai, amikor vártam, hogy a kis barátom bekiáltson, hogy itthon vagyok e. Felnőttként, aztán már sosem voltam ennyire felhőtlenül boldog.
2019. jan. 27. 23:17
 16/16 anonim ***** válasza:

Soha nem volt ilyen nállam, mindig üresnek éreztem az életem és úgy igazán boldog soha nem voltam.

Ez az egyik oka , hogy depressziós vagyok , üresnek érzem az életem és nem találom a helyem a világban .

2019. febr. 4. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.