Mi volt nektek olyan emléketek amikor úgy éreztétek hogy igazán boldogok voltatok?

A közelmúltból csak olyan emlékeket tudnék leginkább megnevezni, mikor a barátaimmal voltam és gátlások nélkül tudtam jól érezni magam.
A legfrissebb például a péntek este volt, mikor néhány barátommal fogtuk magunkat és elmentünk AWS koncertre. Végigugráltuk és énekeltük az egészet, majd a koncert után lehetett a zenekarral fotózkodni, beszélgetni. Végtelenül jó fejek voltak, csomót röhögtünk és dumáltunk velük, majd miután ők továbbindultak, mi még a nyakunkba vettük a várost és beültünk egy helyre sörözni. Amellett, hogy kitárgyaltuk az elmúlt 1-2 órát, trécseltünk még mindenféléről, random hülyéskedésektől kezdve, egészen komoly, lelkizős témákig is. Közben ott a kocsmában összefutottunk más ismerősökkel is, úgyhogy ők is csatlakoztak hozzánk.
Órákig ültünk ott, majd a társaság egyik helybéli tagjához mentünk aludni, mikor már éreztük, hogy mindannyiunknak ragad a szeme.
Hajnali ötkor, hullafáradtan, de élményekkel teli kerültünk ágyba. Nagyon hiányzott már egy ilyen este, mert ez az év nekem eddig még csak a keserűségről és bosszankodásról szólt.
25/F

Soha nem volt ilyen nállam, mindig üresnek éreztem az életem és úgy igazán boldog soha nem voltam.
Ez az egyik oka , hogy depressziós vagyok , üresnek érzem az életem és nem találom a helyem a világban .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!