Bunkóság kérni a 10 ft visszajárót a futártól?
Én akkor nem adtam borravalót mikor mondták hogy 2700 lesz az étel ára. Majd mikor kihozta a futár mondta hogy 2950-et kér. Kiderült hogy 250 ft a plusz szállítási díjköltség amit persze nem mondtak a rendelésnél. Adtam a futárnak 3000 forintot és megmondtam hogy így adja oda az 50 ft-ot.
Már bánom hogy így tettem, át se kellett volna vennem a kaját.
Valszeg gyerek vagy. Megértem. Illik adni ha többet nem is, 200-300ft-ot. Azzal sem megy semmire, de legalább a szándék megvan. Ha a hűtödet cipeli fel a 4.emeletre, 2ezer.
Na, érted? :D
Azt meg megnézném, hogy kihozol nekem valamit, adok párszáz forintot és megsértődsz :D Nyilván így megy futáréknál, nem? Nem k**rváznak le a lépcsőn lefele menet, és nem köpnek a kajámba se, ha nem jattolok...
Hiába falazol, a jattot elvárják, és szvsz jár is.Te lehet hogy nem várod el, de az te vagy.
Miért lenne bunkóság a saját pénzedet kérni?
Te kifizetted a termék és a házhozszállitás diját.
Vagy adjak a postásnak is pénzt, mert levelet hozott?
A futár a munkáját végzi, amiért fizetést kap.
Aki akar az adjon.
Nem bunkóság visszakérni de adni se bunkóság.
16, egyetértek. Amúgy is; kezeket fel - ki jattolt valaha pl a kasszás néninek? Pedig ott ácsorog, fáradt, rengeteget dolgozik, bárgyún vigyorog a sok türelmetlen f,szra, akik vele ordítanak... türelmesen kivárja a lassú embereket... stb.
A futár feladata egy csomagot elvinni A pontból a B be és ezért kap fizut. Azért, hogy elvégzi a munkát, miért lenne illetlenség nem adni extra pénzt?
Ha én a boltban veszek egy 490 ft-os csokit, nekem visszajár a 10 ft... és ugyanígy, ha csomagnál visszajár 10 ft, azt nem illetlenség visszakérnem.
Én küldjek neked pénzt? Nem úgy van, hogy neked nem kell, és megtarthatom?
Most csak azért érvelsz itt ellenem, mert úgy érzed, a farok jó oldalán vagy. A pontozásnak is akkor van jelentősége, ha ínyedre van. Érdekes egy manus lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!