Fizetésnél kéred a visszajárót vagy otthagyod?
Figyelt kérdés
Mondjuk fizetnél 197 Ft-t és 200-sal fizetsz, kéred vissza azt a 3 Ft-ot vagy otthagyod?
köszi
2014. ápr. 15. 17:54
1/11 anonim válasza:
Én nem tudom hogyan csináltál időgépet, de kerekítés van.
2/11 anonim válasza:
Atól függ, hogy hol fizetek. Mert a boltban nem hagyom ott, azért ez is pénz.
3/11 A kérdező kommentje:
bocsi, külföldi vagyok, nem tudom hogy van a Ft-vel
2014. ápr. 15. 17:57
4/11 anonim válasza:
Már nincs 3 ft :D:D
Boltban nem hagyom ott a pénzt, azért kerül annyiba, mert annyi.
5/11 anonim válasza:
Én max olyan helyen mondom, hogy hagyja azt az 5 forintot, ahová minden nap járok vásárolni. De ha bemegyek egy tök idegen boltba akkor nem hagyom ott.
6/11 anonim válasza:
Én az ilyen pár forintokat mindig otthagyom, ki nem állhatom amikor dögnehéz és kidudorodik a pénztárcám az apró miatt. De ahol lehet, ott kártyával fizetek.
7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és az elnézést a bakim miatt
2014. ápr. 15. 18:09
8/11 anonim válasza:
vendéglátóhelyen kötelező a borravaló hagyása
máshol nem hagyom ott, mert megalázónak találta egyszer egy eladó, mondván nincs rászorulva
9/11 anonim válasza:
Vendéglátóhelyen sem kötelező, csak illendő.
Amit nagyon utálok, ha alapból benne van felszolgálási díj címen, aztán meg büdösparasztok.
10/11 anonim válasza:
Ha 10 forintról van szó, akkor esetleg ott (ruhaboltban leginkább), de a nagyobb összeget természetesen eviszem. Bár ha sima élelmiszerboltban 5 Ft a visszajáró, akkor azért azt is elviszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!