Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A FLÓRA keresztnevet hogyan...

A FLÓRA keresztnevet hogyan lehet viccesen becézni?

Figyelt kérdés

2019. jan. 25. 14:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%
mi ez a becézés mánia? annyira nem hosszú ez a név hogy becézni kelljen
2019. jan. 26. 11:15
 12/16 anonim ***** válasza:
Florica, Floricica
2019. jan. 29. 02:19
 13/16 anonim ***** válasza:

Florsz

Florsza

Florszácska

2019. febr. 10. 16:13
 14/16 Flora0702 válasza:
Engem Floranak hivnak es Flori, Florensz, Flo nak beceznek 😅
2020. márc. 27. 21:25
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem van egy Flóra nevű ismerősöm, kikészült amikor egyszer poénból le Florensziáztam :) Florenszia ő a Vad angyalból az egyik szereplő. De és úgy , hogy közben olyan kedveskedve, tehát nem piszkálódva, hanem olyan kedvesen mondtam neki egyszer, és mégse tetszett neki; pedig szerintem a Florenszia is tök jó név. Meg a sorozatban is kedves az a szereplő, hogyha esetleg látta, tehát nincs vele baj. És tényleg nem szídva mondtam, mintha csúfolnám. Semmi undokság nem volt a hangomban. Meg egyébként nem is gondoltam, hogy ez nem fog neki tetszeni.
2020. márc. 27. 21:47
 16/16 anonim ***** válasza:
*kicsit eltúloztam, azért nem kikészült, csak olyan szomorú lett tőle, és megkért, hogy többet inkább ne hívjam így. :)
2020. márc. 27. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!