Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gáz ha 3 hónapja vagyok 17...

Gáz ha 3 hónapja vagyok 17 éves de még nincs jogsim?

Figyelt kérdés

Már szinte minden korombelinek van. Egész életemben a jogsira vártam.

BTW épp oktatóra várok.

2019. jan. 22. 15:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Én is 17 évesen csináltam meg, mert a szüleim azt mondták, hogy szerintük érdemes lenne akkor rögtön nekilátni és ki is fizették nekem. Abból a szempontból igazuk volt, hogy ott volt helyben, akkor még pont olcsóbb is volt (most már jóval drágább...) és a középiskola alatt volt rá időm, könnyen meg lehetett oldani (most egyetemistaként már nem tudnám). Most van egy jogsim, legalább ezzel már nem kell foglalkozni. Ugyanakkor nem nagy szükségem volt rá és elég ritkán vezetek, szóval ebből a szempontból pedig teljesen felesleges volt.
2019. jan. 22. 17:01
 12/23 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem az a gáz, hogy ezt gáznak érzed, meg azt hiszed, hogy azon múlik életed, hogy melyik hónapban szerzed a jogsidat.

Ilyen mentalitással remélem a jogsi mellett nem akarsz majd a vezetéstechnikai "tudásoddal" vagy majd az autóddal menőzni...

2019. jan. 22. 17:03
 13/23 A kérdező kommentje:
Ha meglesz nyáron megpróbálok keresni valami futár állást. Minél többet akarok vezetni.
2019. jan. 22. 17:03
 14/23 anonim ***** válasza:
Az én ismerőseim között nagyon kevesen voltak, akiknek még gimiben lett jogsijuk. Nekem mondjuk lett, de már majdnem betöltöttem a tizennyolcat, mire lett.
2019. jan. 22. 17:17
 15/23 anonim ***** válasza:
68%
Én 18 vagyok, de egyáltalán nem is akarok jogosítványt. Na akkor én most gáz vagyok? Szerintem nem.
2019. jan. 22. 17:54
 16/23 anonim ***** válasza:

35 vagyok es nincs jogsim. Ugyan egyszer belekezdtem, de ugy dontottem, hogy nem szeretek vezetni. Amugyse vennek kocsit, Bp belvarosaban elek, tobbnyire gyalog megyek mindenhova, es olcsobb neha taxizni ha nagyon kell, mint havi egy-ket alkalomert fenntartani egy autot, ami csak amortizalodna az utcan allasban.

Meg sosem lattam hianyat, de ha kulteruleten vagy mondjuk kisvarosban, falun elnek, biztosan hasznos lenne.

2019. jan. 22. 23:20
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Az a szomorú, hogy mára a jogosítvány is egy státusz szimbólummá vált és sokan megfeledkeznek arról, hogy ez nem csak abból áll, hogy de jó van jogsim és én vagyok a király, hanem hatalmas felelősség.

19 vagyok, fél éve van jogsim (érettségi után lett meg) és egyáltalán nem érzem azt, hogy ki lenne használva.

Nekem is volt elég sok osztálytársam akinek még gimi alatt lett meg, de a többségük tényleg csak menőzött vele és olyan dolgokat csináltak, amiket még megpróbálni se mernék.

Lehet vele van a baj, vagy vagyok túl konzervatív de én inkább próbálok vigyázni a jogsimra, meg magamra meg mindenkire aki az úton van.

2019. jan. 23. 21:38
 18/23 A kérdező kommentje:

Miért gondolja azt mindenki, hogy aki szeretne vezetni meg akar az tuti menőzésből vágyik rá?

Ti nem fogjátok fel a szabadságot ami a kezetekben van emberek!

Mintha lenne még egy szakmátok.

2019. jan. 23. 23:39
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Majd az első többtízezres tankolásodnál érezd szabadnak magad.
2019. jan. 24. 09:12
 20/23 A kérdező kommentje:
Van egy rozsdamentes 1.9-es dízel B3-as passatunk ami még pályán se fogyaszt 4,5 liternél többet.
2019. jan. 24. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!