Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti is szoktatok így főzni, ez...

Ti is szoktatok így főzni, ez nem gáz?

Figyelt kérdés

Olyan unalmas a főzés, és hogy ne unjam annyira úgy szoktam csinálni, mintha egy főzős műsor lenne és szoktam mondani, hogy éppen mit csinálok, hogy kell csinálni, stb.. :D Remélem értitek, ez nagyon gáz?

22L

2019. jan. 21. 21:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

De aranyos! Dehogy gáz, én szoktam magamban beszélni, gyerekkoromban sokat voltam egyedül, meg játszottam egyedül, akkor alakult ki.

Én is zenét hallgatok közben, metált. Van hogy black metált. :D

2019. jan. 21. 21:27
 12/14 anonim ***** válasza:

Ez tényleg cuki :D Nekem is vannak hasonló furcsaságaim, úgyhogy jó látni, hogy vannak még ilyen kreatív fantáziájú, csodabogár emberek :P

Egyébként ha gáz, ha nem gáz, gondolom egyedül főzöl, szóval senki se tud róla, hogy miket művelsz otthon magadban, akkor meg nem mindegy, hogy gáz -e?? :D Én például amikor egyedül vagyok és zenét hallgatok, akkor olyan léggitározásokat le szoktam nyomni, hogy ha valamelyik barátom meglátná, rögtön letagadná, hogy ismer :D De nekem akkor is jól esik, és ez a lényeg.

Főzés közben egyébként én Filmbarátok Podcast-et szoktam hallgatni youtubeon, és az máris olyan érzést kelt bennem, mintha nem lennék egyedül :D

2019. jan. 21. 23:31
 13/14 Metionin ***** válasza:
Nem gáz, a főzés szerintem is unalmas. Én úgy dobom fel, hogy metált hallgatok közben és teátrális mozdulatokkal a zenére kavarom/szórom a fűszert meg ilyenek :D pl. Behemothra vágni a húst, na az priceless.
2019. jan. 22. 10:35
 14/14 anonim ***** válasza:
En ezt kisebb koromban csinaltam. Ma mar inkabb videokat, tobbek kozott Maunika show-t szoktam hallgatni telefonrol. Ez gazabb, mint a tied. :D
2019. jan. 22. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!