Ti is szoktatok így főzni, ez nem gáz?
Olyan unalmas a főzés, és hogy ne unjam annyira úgy szoktam csinálni, mintha egy főzős műsor lenne és szoktam mondani, hogy éppen mit csinálok, hogy kell csinálni, stb.. :D Remélem értitek, ez nagyon gáz?
22L
De aranyos! Dehogy gáz, én szoktam magamban beszélni, gyerekkoromban sokat voltam egyedül, meg játszottam egyedül, akkor alakult ki.
Én is zenét hallgatok közben, metált. Van hogy black metált. :D
Ez tényleg cuki :D Nekem is vannak hasonló furcsaságaim, úgyhogy jó látni, hogy vannak még ilyen kreatív fantáziájú, csodabogár emberek :P
Egyébként ha gáz, ha nem gáz, gondolom egyedül főzöl, szóval senki se tud róla, hogy miket művelsz otthon magadban, akkor meg nem mindegy, hogy gáz -e?? :D Én például amikor egyedül vagyok és zenét hallgatok, akkor olyan léggitározásokat le szoktam nyomni, hogy ha valamelyik barátom meglátná, rögtön letagadná, hogy ismer :D De nekem akkor is jól esik, és ez a lényeg.
Főzés közben egyébként én Filmbarátok Podcast-et szoktam hallgatni youtubeon, és az máris olyan érzést kelt bennem, mintha nem lennék egyedül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!