Persze mindenkinek van saját véleménye de érdekelne ki mit választana. Nekem világosbarna szem/ haj és barnásabb bőrszínem van(nem szolizom:) ). De nem vagyok elégedett, nem szeretem mivel minden olyan egyszínű és unalmas, nem vagyok elégedett magammal.
Nekem mondjuk a barnásabb bőr, sötétbarna haj és tengerkék szem jön be inkább. Várom a kommentben kinek milyen haj/szem/bőr szín kombináció tetszik a legjobban.
Szerintem a tejfehérbőr szeplőkkel, a vörös haj és zöld szem a legszebb. De a crushom szimplán fehér bőrű, zöld szemű és barna hajú, és oh God he's perfect.
Sötétbarna vagy fekete haj, világos vagy sötétbarna szem, enyhén barna bőr. Azért indiainak ne nézzen ki, de inkább mediterrán típus legyen.
A szőke haj + kék szem kombó az, ami egyáltalán nem jön be, sőt a kék szem úgy alapból nem tetszik.
2019. jan. 20. 12:22
5/8 anonim válasza:
Nekem a sötétebb bőr, szürke szemek és fekete haj jön be.
2019. jan. 20. 12:31
6/8 anonim válasza:
Nekem sötétbarna hajam van, tengerkék szemmel, de ez nem tesz semmivel sem elégedettebbé, vagy kevésbé azzá. Nem ez a lényeg, próbáld meg elfogadni a külső adottságaidat, és színessé tenni inkább a személyiséged.
2019. jan. 20. 12:47
7/8 anonim válasza:
Szerintem a világos bőr és ahhoz viszonylag sötét haj párosítás a legszebb, bármilyen szemszínnel.
Világosabb bőr, sötétebb szem és haj. Húzol egy sávot Portugáliától Japánig, na ott színre mindenki bejön. Ettől északabbra és délebbre haladva egyre inkább húzom a szám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!