Fiúk/lányok! Nektek melyik szemszín jön be a legjobban? És milyen szem-haj kombináció szerintetek a legszebb?
Figyelt kérdés
Eléggé átlagosnak tartom a barna szem/haj/bőr kombinációt mivel azzal rendelkezem. Kíváncsi vagyok mások milyen szemszínt akár szem-haj kombinációt kedvelnek.2018. okt. 30. 21:52
1/11 anonim válasza:
Szerintem a barna szem és a vasalt (vagy milyen) haj a legszebb.
2/11 anonim válasza:
Szerintem a kék szem a legszebb.
Nekem zöld szemem van, ezt is szeretem és világosbarna hajam.
A barátom kék szemü és sötétszőke...talán azért ez a kedvenc kombóm. :)
Tetszik a barna bőr, főleg a napkapta világos szemmel. :)
17/lány
3/11 anonim válasza:
Zöld szem, lánynak sötétbarna haj, fiúnak meg szőke. Persze ez csak az én egyéni perverzióm, a valóságban nem két paraméteren fog múlni, hogy összességében vonzónak találok-e valakit.
5/11 anonim válasza:
Szem: sötétbarna nem tetszik
Bőr: mindegy csak természetes legyen
Haj: göndör haj nem tetszik, szín mindegy, bár talán a barna a legszebb
6/11 anonim válasza:
Fekete, enyhén hullámos haj és kék szem.
Bőrszín nem számít.
7/11 anonim válasza:
Nekem barna hajú, barna szemű pasik jönnek be legjobban :)
8/11 anonim válasza:
Nekem mindkét nemen a sötétbarna haj tetszik legjobban, ha ehhez nagyon világos az illető bőre. És szemszínek közül a sötétbarnát és a nagyon világos kéket szeretem.
Nekem sajna szőkésbarnás/világosbarnás hajam és középbarna szemem van :/
L
9/11 anonim válasza:
kék szem és természetes haj (mindegy milyen, csak ne mű meg festett legyen)
10/11 Metionin válasza:
Kék szem és fekete haj, fehér bőr. Az extrém színű hajak is tetszenek ha az illetőnek jól áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!