Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehet jobb mozgásom...

Hogyan lehet jobb mozgásom (mert most olyan mint egy lúzernek! )?

Figyelt kérdés

Nagyon nehéz megfogalmaznom a problémámat, szóval a mozgásom olyan mint valami lúzeré, ez abban nyilvánul meg, hogy sokszor elbotlok a saját lábamban, vagy csak furán megyek, mint aki fogyatékos :D

Ha fotóznak engem, akkor nincs semmi gond, azonban amikor videóznak, akkor látszik, hogy milyen bénán mozgok, "lúzeresen", elég nehéz ezt elmagyarázni, nem nagyon tudnám kifejteni. Talán azzal lehetne pl. rengeteg filmben szerepelnek "menő" srácok akiknek olyan a mozgása, a járása/sétálása, minden mozdulata, amitől menő lesz, nem hibázik benne. És vannak a lúzer srácok akik rondák(ez mondjuk nem igaz rám csak a többi, mint mondtam fényképeken mindenki dicsér, hogy milyen jól nézek ki rajta stb.:D), hülyén mozognak: elbotlanak mindenben, és a járásuk alapján is meg lehet mondani, hogy ők nem a menők közé tartoznak, kiesik minden a kezükből, bénák a sportban, meg ilyen tulajdonságok.(persze a filmeknél ez az egész el van túlozva, de remélem értitek a problémámat)

Szokták erre azt is mondani, hogy "milyen szerencsétlen" ez az ember (és itt nem arra van értve a szerencsétlen, hogy pl. lekéste a buszt vagy ilyesmi)

Nos, az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetek "menőbb" mozgású, férfiasabb, felnőttesebb, és ehhez hasonló tulajdonságok :D

nem mellesleg ilyenek miatt bäxsztattak a suliban is(látszik rajta milyen lúzer, szerencsétlen, balfäx stb.)

(( amúgy könnyű mondani hogy álljak ki magamért, mikor 5en bäxtatnak egyszerre...:) ))

Bocsi az elírásokért, szóismétlésekért, stb. :)

18f.

2019. jan. 18. 22:04
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%

Ez nem a fő megoldás,szóval ne ettől várd a megváltást,de akkor fogsz úgymond "normálisan" mozogni,ha van önbecsülésed is.

Tudom ez ellentmond a te írásoddal,mert neked az önbizalomhoz kell jó testtartás,de az önbizalom adja a jó testtartást.

Amíg úgy érzed,hogy te sebezhető és kevesebb vagy,addig úgy is fogsz mozogni.

Bizonytalan vagy,össze vissza teszed a lábadat,próbálsz szépen mozogni ezért arra figyelsz és tudatosan rakod a lábadat egymás elé és olykor ez eléggé látszik.

Először a fejedben old meg a dolgokat. Hidd el,attól,mert piszkálnak,még nem kell megfelelned nekik.

2019. jan. 19. 00:01
 12/13 anonim ***** válasza:
Az ökölvívás férfit farag(hat) belőled 5 év alatt.
2019. jan. 19. 00:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem a rendszeres sport sokat segített abban, hogy normális kiállásom legyen.
2019. jan. 20. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!