Kisvárosban vagy nagyvárosban jobb-e felnőni?
Szerintem sokkal jobb a kisváros!!
Igen, tagadhatatlanul biztos, hogy a nagyvárosban lesznek a gyerek számára megfelelő körülmények, számtalan lehetőség akár tanulásban, akár később a karrierben, könnyebben fog tudni elhelyezkedni, valószínűleg többet is fog keresni, karrier terén nagyobb előrelépésekre számíthat majd...
...Viszont én biztos, hogy kizárólag a gyerekem boldogságát tartanám szem előtt. Én annak örülnék, ha egy kisvárosban nőne fel, ahol vannak még fák és virágok, ahol még van lélek az emberekben, nem csak fásult, flegma, "nemtörődöm" zombik. Én szeretném, ha a gyerekem részesülne még olyan értékekből, amely a nagyvárosokból már kiveszni látszik. Felnőtt korában úgyis oda megy majd, ahová szeretne. Viszont volt egy boldog gyermekkor mögötte, amiből építkezni tud a későbbiekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!