Csak én sajnálom az olyan embereket, akikben nincsen semmi szeretet, és semmit sem értékelnek?
Ők sajátmaguk számára a legnagyobb tüntetés...
Persze akkor ez nem vígasztalt, amikor egy ilyen tett nekem kresztbe, mert ahhoz szokott, hogy másokat eltaposson, én meg nem voltam gátlástalan, erőszakos.
Elég jó manipulátorok is tudnak lenni ezek, mert azt is megtanulják.
Igazad van, nekem is voltak meg vannak ilyen emberek az életemben. Szépen kikopnak idővel. Igen, én is sajnálom őket. Se szeretet, semmit nem értékelnek, ráadásul semmi érték nincs bennük (biztos van, mert olyan ember nem létezik akiben nincs érték, de elnyomják, vagy elrejtik).
Szóval én kiszelektálom az ilyen embereket az életemből, de sajnálom őket. Meg sajnálom, hogy egyre több van a világon belőlük.
Sajnálom is őket, de ugyanakkor azokat féltem akik az útjukba kerülnek. Itt a gyakorin is találkoztam ilyenekkel, akik úgy nyilvánultak meg, hogy nem lehetett velük mit kezdeni (jól le is pontoztak, mert nem értettem velük egyet)
Azért bennem erősebb az, hogy szeretném ha másoknak nem okoznának kárt, és próbálom őket legalább kiismerni. És valahogy nem egyetérteni velük legalább, ne érezzék még jobban úgy hogy ők amit csinálnak az helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!