Mit lehet csinálni az ellen ha sokszor kihagy az agyam ezért beégek?
Èn nem szòlalok meg.
Okos ember hallgat.
Hát pont nem vagyok egy szószátyár,ezért is gáz. A némalevente példája vagyok
De pl. ha bármi hivatalosabb ügyet kell intézni akkor is.
Tavaly volt,hogy képzésről kiiratkoztam és megkérdeztem a titkárságon..hogy nem kapom vissza a diákit? Aztán leesett hogy bakker hát nem érvényes innentől. Jesszus
Óó, ebben most magamra ismertem :D Alapjáraton én is egy értelmes embernek tartom magam, de kissé elvarázsolt és figyelmetlen vagyok, ezért olykor olyan idiótaságokat tudok elkövetni, hogy az hajmeresztő! :D
Szerencsére aki már ismer engem, az elfogadott ilyennek, de aki még nem tudja, hogy mire számítson tőlem, azt hamar ki tudom idegelni xD
Erősen kétlem, hogy itt konkrét választ kapsz a kérdésedre, hogy "Mit lehet csinálni az ellen...".
Először is, mi az, hogy kihagy az agyad és mióta van ez? És legfőképp: miért? Lehet az oka frusztráció például vagy valami más is. Az okot kéne tudni, úgy lehetne megtudni, hogyan lehetne kezelni a problémát.
Ha stresszes vagy, próbál többet lazítani, kikapcsolódni.
Létezhet gyógyszer is a problémádra, de ehhez a probléma okát kéne tudni. (Például léteznek agytevékenységet serkentő gyógyszerek, amit nyilván csak orvos írhat fel.) Akár egy orvosi kivizsgálás nem ártana elsőre, ha még nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!