Az MGTOW csak szerintem ugyanaz, mint a radikális feminizmus?
Hangoztatják, hogy ők nem a nőket utálják, csak nem akarnak házasodni, ami tök okés, tegyék, amiket tenni akarnak. Bár itt sem értem, hogy ehhez miért kell egy külön mozgalom és ez nem csak a férfi nemre lehet jellemző. Viszont egy csomó videó van youtube-on, ahol konkrétan alázzák a nőket, meg általában az érveléseikben is arra utalnak, hogy nem tekintik őket teljes embereknek, sőt ha valaki nem ért velük egyet és akár normálisan teszi ezt, akár nem makacsak és elkezdenek személyeskednek.
Rossz látni, ahogy a nemek harcolnak, felesleges erőpocséklás az egész, és reménykedek, hogy ez megmarad az internet világában. Vannak problémák a női, és férfi oldalról is a társadalomban, viszont felnőtt emberektől ez az empátiamentes, egymásócsárlása egyáltalán nincs rendben.
0-százalékos lepontozás az megy, észérvek azok nem.
Szokás szerint.
Nem elhatárolódni akarnak, hanem konkrétan gyűlölik a nőket. Bármennyire írják, hogy nem erről van szó, azért átjön a szövegkörnyezetből, hogy mi a szitu. Sose azt írják, hogy a feministákkal van a baj, hanem a nőkkel, aztán felsorolják, hogy a nők butábbak, nem adnak semmit a kapcsolatba stb. Eddig akiket olvastam, hát olyanok voltak, mint a besértődött ovisok. Nem észérvekkel jönnek, nem is valós dolgokat hoznak fel csak dobálják a szavakat. Biztos vagyok benne, hogy nem mindannyian ilyenek, de ezek villogtatják magukat szociális médiában leginkább.
Én próbáltam empátiát ébreszteni magamban irántuk. A férfiakat megértem, és én is bevallom, hogy az ő problémáikkal kevésbé foglalkoznak, pedig az egyenlőség erről szólna. Viszont a picsogás meg a hiszti egy gyerektől se tűrhető el, nemhogy felnőtt férfiaktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!