Miért van az, hogy este az emberek teljesen másabbak?
Annyi minden köthető az estéhez és a sötétséghez. Most nem a szellemekről meg az ilyesmiről van szó.
Hanem például sokkal érzelemtelibb egy esti/éjszakai séta egy ellenkező nemű illetővel, mintha ugyanazt csinálná az ember napközben.
Vagy haverokkal egy esti kocsikázás is sokkal élvezetesebb, mint napközben járkálni autóval a városban.
Van ennek valami magyarázata, vagy ez egy ilyen megmagyarázhatatlan dolog, amit csak élvezni kell és nem túlgondolni?
Én például éjszakába nyúlóan dolgozom, délelőtt alszom, tehát este vagyok a legaktívabb. Ezért.
Leszámítva a haverokkal való kocsikázás, mert nem csinálok ilyen hülyeségeket. Semmiféle haverokról szó nem lehet. ;)
Nekem a kreatív énem este 20:00 körül ébred és 1:30 körül csitul.
Ha ebben az időszakban ismersz meg, nappal 11:00 és 15:30 között nem fogsz rám ismerni.
Amúgy a sötétség azért izgalmas egy párnak mert azt érzik, hogy láthatatlanok, csak ők vannak, stb.. felszabadít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!