Mi az első benyomásod ezekről egy nőn?
Külön-külön, nem egyetlen nőn található meg az összes.
Visszafogottabb műköröm
Enyhén szőkített haj
Szoláriumosan barna bőr
Műszempilla
Nagyon rövid short
Haspóló
Copfban hordott haj
Fogszabályzó
Tornacipő hordása
Fiús stílus
1. Oké
2. Oké
3. Határeset
4. Oké
5. Nem oké
6. Nem oké
7. Néha azért engedje ki
8. Aranyos
9. Oké
10. Ki van zárva
Visszafogottabb műköröm: okés
Enyhén szőkített haj: ha ápolt,szép, akkor jó
Szoláriumosan barna bőr: nem szeretem, inkább természetes
Műszempilla: fel se tűnik, ha visszafogott, normális
Nagyon rövid short: közönséges
Haspóló: fesztiválra,strandra okés. Városba mondjuk még elmegy.. de suliba, hivatalos helyre ne.
Copfban hordott haj: ha neki kényelmes,oké
Fogszabályzó: cuki, szeretem.
Tornacipő hordása: inkább, mint magassarkú. nekem jobban tetszik a sportos vonal
Fiús stílus: lehet elgondolkoznék azon, hogy nem leszbikus-e?!
Semmi. Ha akarsz tőle valamit, akkor neked kell számot vetned arról, hogy kellemes látvány-e a számodra, szívesen töltenél-e el vele huzamosabb időt is.
A lelkivilágát próbáld kiismerni, ha érdekel, - az már egy érdekesebb és tartalmasabb kihívás!
A műköröm, a műszempilla, a szolis bőr, és a haspóló elsőre kicsit taszít, olyan "flegma p*csás" érzetet ad a viselőjének. De persze ez csak az első benyomás, találkoztam már olyan nőkkel, akikről ezek elmondhatóak voltak és mégis nagyon normális, intelligens embereket ismertem meg bennük. Szóval ezektől még nem fogok elítélni senkit, csupán kissé hátrányból indulnak.
Szőkített haj és rövid short: akinek jól áll, annak hajrá! :D
Fogszabályzó: akinek kell, annak kell, most nem kérhetem meg senkitől se, hogy vegye ki a kedvemért. Ez nem stílusfüggő.
Copfos haj, tornacipő, fiús stílus: mindhármat szeretem egy lányban/nőben. Valahogy olyan természetes lazaságot, vagányságot kölcsönöznek nekik, én pedig sokkal jobban szeretem ezt, mintha valaki egy kényes, törékeny kisasszony.
A copfba kötött haj cuki tud lenni, tornacipőt én is imádok hordani, és a fiús stílus is bejön, persze csak mértékkel.
Ha például szeret uniszex -vagy férfipólókat és férfiingeket viselni egy nő, akkor az jöhet. Még ha nem is kint a nyílt utcán, de mondjuk otthon.
De azt például már nem szeretem, ha valaki nő létére fiúsra vágatja a haját, és a viselkedésében is egyre több a férfias jellemvonás, mint a női.
Mindent csak mértékkel! :D
az lerí, hogy nem egyen található meg összes, műköröm meg szoli kizárja a fiús stílust :D
egyébként pont tök mindegy, bármelyik lehet jó fej és simán dumálnék vele meg leszólítanám :D egyedül a szoli ami nem túl szimpi
-Visszafogottabb műköröm: okés
-Enyhén szőkített haj: okés
-Szoláriumosan barna bőr: nem tetszik a szolis és/vagy barna bőr, de ő dolga
-Műszempilla: ha nem 3 cm hosszú, akkor okés
-Nagyon rövid short: közönséges
-Haspóló: attól függ, milyen odőben, ill. hova veszi fel
-Copfban hordott haj: ezzel tényleg nem értem, mi baj lenne
-Fogszabályzó: okés, gondolom megvan az oka, miért hordja
-Tornacipő hordása: okés
-Fiús stílus: ő dolga
1, Átlagos személyiség, tetszene;
2, Ad magára, tetszene;
3, Másnak akar csak megfelelni, nem tetszene;
4, Fölösleges dolgokra költ, nem tetszene;
5, Jó lába van:), nagyon tetszene;
6, Külsőség fontos neki, határeset;
7, Régiesség híve, elmegy;
8, Foglalkozik magával, rendben;
9, Remélhetőleg szeret sportolni is, egyszerű, gyors személyiség, és szép lába van:). Tetszene.
10, Remélhetőleg űz valamilyen küzdősportot is mellette, de amúgy tetszene a stílusa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!