Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire ciki átlátszó körömla...

Mennyire ciki átlátszó körömlakk fiúknál?

Figyelt kérdés

Tökre tetszik, mert így ilyen szép fényes a körmöm, de kicsit félek, hogy mások megnéznének miatta, ha kimegyek az utcára.

18 éves vagyok egyébként.

2019. jan. 13. 12:32
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
én is használok körömerősítő lakkot, kicsit meglátszik, de még senki nem szólt érte.
2019. jan. 13. 12:33
 2/8 anonim ***** válasza:
68%
Semennyire. Ha meg valaki azért is beszólogat le kell tojni.
2019. jan. 13. 12:35
 3/8 anonim ***** válasza:
49%

Hát eléggé.

Tudom, hogy most sokan le fognak pontozni, de basszus... egy fiú ne lakkozza már a körmét.

2019. jan. 13. 12:38
 4/8 anonim ***** válasza:
33%

Nagyon gáz, kivéve ha ratyi vagy.

Akkor a körömlakk már nem oszt nem szoroz.

2019. jan. 13. 12:50
 5/8 anonim ***** válasza:
87%
Ne érdeljen más véleménye, magadnak felelj meg. Ha neked nem ciki, akkor nem az. Én nem lakkoznám a körmöm, de erős és nincs rá szükségem, ha viszont neked gyenge és zavar, akkor csináld. 25F
2019. jan. 13. 12:55
 6/8 Andizsuzsi ***** válasza:
85%
Ha megteheted menj el körmöshöz és csináltass japán manikűrt. Gyönyörű fényes, ápolja és erősíti a körmöket és hetekig szép. Az ápolt kéz férfin sem ciki. Sőt.
2019. jan. 13. 13:02
 7/8 anonim ***** válasza:
56%
Hát nekem az lenne, bár nem érdekel senki vélemény szóval sz.rd le, ha neked ez jó akkor csináld.
2019. jan. 13. 13:07
 8/8 anonim ***** válasza:
63%

Lehet hogy későn írok, de remélem még aktuális...

Szerintem semmi baj nincs vele. Kezdjük ott hogy nem feltűnő, a legtöbben észre sem fogják venni. Ez főleg férfiakra igaz. Viszont ha valaki beszólna (aminek nincs nagy esélye) akkor megmondhatod hogy például körömerősírő vagy körömrágàs elleni lakk. Ebbe nem fognak belekötni.

Egyèbkent egy kicsit szokatlan, de alapvetően szimpatikus mert legalább törődsz a külsőddel. 16L

2019. jan. 24. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!