Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mivel fújjam / kenjem be a...

Mivel fújjam / kenjem be a telefontokomat, hogy ne jöjjön le róla a minta? A többi lent

Figyelt kérdés

Nemrég vettem a New Yorkerben egy szilikonos telefontokot, amin pici unikornisok voltak. Egy ideig szépen funkcionált, de a végére elkezdtek lekopni róla az unikornisok és nagyon csúnyán néz már ki, nem is használom.

Viszont ma kaptam egy ugyan olyan típusú tokot. Félek hogy ugyan így járnék azzal is ezért szeretném ezt megelőzni. Én arra gondoltam vagy átlátszó körömlakkal kenem le vagy befújom hajlakkal. Valaki próbálta már valamelyiket? Vagy egyéb ötletek mit lehetne csinálni?

#telefon #hajlakk #unikornis #telefontok #átlátszó körömlakk
2018. júl. 8. 15:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Körömlakk és decoupage ragasztó,hobbi ragasztó nem jó,megolvad/ragad:(

Már próbáltam

2018. júl. 8. 15:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Sehogy.

Veszel másikat.

2018. júl. 8. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!