Nagyon furcsa ennyi idősen, ha szeretem, ha simogatják, cirógatják a fejem és a hajam? 25/F
Leginkább persze lányoktól :D
Van még olyan pasi itt, aki imádja, ha neki csinálnak ilyet? Nem feltétlenül szexuális élvezetre kell gondolni, tehát nem arról van szó, hogy én ettől felizgulnék vagy ilyesmi.
Lányok, számotokra nagyon zavaró és/vagy furcsa tulajdonság lenne ez??
Kort és nemet is szeretnék kérni.
Szintén 25 vagyok és férfi és nincs abban semmi! Kérdező megvan a klónod!:D
Régebben anyám mindig így költött reggelente, de mostanában már nem jellemző, pedig támogatnám!:D
Én nem szeretem ha a hajamat birizgálják. Viszont IMÁDOM ha a tarkómat meg a hátamat (bizonyos részeit) cirógatják. Körömmel, de gyengéd stílusban. Nekem sem szexuális ertelemben jó. :)
Volt olyan barátnőm aki meg a lábát (talpát) szerette ha nyomkodtam finoman, szóval leboltoltuk. Gyakorlatilag 69-ben simiztük egymást. 😅
40F
Dehogy furcsa. Van, akitől én is szívesen veszem (nem érdekel, mi lesz a hajammal).
21/L
Neked akkor ez nagyon bejönne:
Illetve szinte mindenkinek, de sokan nem is sejtik milyen jó érzés még magunknak is, ha ezzel masszírozzuk a fejünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!