A nők azért választanak maguk mellé szelídebb párt, mert a keményebb, agresszívebb rétegtől félnek?
A családomban is megtalálható ez a jelenség, olyan barátja van a lánynak amit nem is értek, szűk farmer, nyaklánc a nyakában egy fakereszttel, rajta egy póló és egy sportzakó, szigorúan látszania kell az órájának is...
Na de mi a helyzet az olyan fazonokkal, akinek mondjuk verekedésből visszamaradt forradása van, vagy ha belekötnek az utcán képes ájultra verni a másikat, akkor is ha csak egyedül van. Tehát balhés, de csak azért hogy ne maradjon alul.
Nem tudom mi a végzettséged, melyik "kasztba" tartozol. Nálunk errefelé inkább az agyalós, jó humorú, magára adó, határozott, de nem agresszív férfiakat szeretik.
Balhés emberektől falra másznak. Náluk ott kezdődik a férfi, hogy presztízs munka, kellő agykapacitás, később egzisztencia stb...
Ájultra verni a másikat? Persze. Aztán meg mehet a börtönbe! A csaj meg inkább keres magának egy igazi férfit, aki nem erőfitogtatásban jeles.
Egyébként szerintem te nem lehetsz 18 évnél idősebb. Mert ha igen, keress egy pszichológust, ez paranoid skizofréniának hívják, aki állandóan balhés, csak azért, hogy "nemaradjonalul".
Nyilván vannak bőven olyan "nők/csajok", akiknek bejön ez a típus, amit leírtál. Finoman szólva nem a legmagasabb iskolázott "nők". Az más kérdés, hogy nem igazán keresem az ő társaságukat, szememben nem nők, hanem valami utolsó véglény Taigetosz pozitív csótányok. Csakúgy mint a balhés ökör fia.
"És ha a férjed/barátod hazafelé összevernék, elvennék tőle a laptopját amin a munkája van, és a telefonját is, akkor hogy vélekednél? Nyilván ilyenkor épeszű ember elkezd felkészülni a következő eshetőségre, ezen nincs mit szépíteni."
Ilyen nem fordult még elö és nem is fog, mert egyrészt normális emberek közt élünk, másrészt nem az utcán sétál laptoppal.
De ettöl függetlenül, ha valakinek a kezeben van egy laptop, az semmiképpen sem tud verekedni, hacsak nem dobja el - és akkor már úgyis tönkre ment.
Eleve mi az már, hogy diszkóba megy egy pár. Milyen értelmi szinten mozoghat az ilyen? Diszkóba, szórakozóhelyre ismerkedni mennek az emberek, csajozni, pasizni. Nem tudom mit vár az, aki viszi a csaját a "húspiacra". Párok általában moziba, étterembe, városnézésre, főtérre, beülnek valahova vagy szimplán sétálni mennek, de akkor sem az éjszaka kellős közepén, a kihalt utcán.
Amúgy meg sokra mész a "ne maradjon alul ezért balhés fazon" taktikával, mert cseszheted, ha kettőnél több profival állsz szemben, hát ha még fegyverük (gázspray, éles szamurájkard, kés) is van.
Nem azért választok ilyet, mert félek tőlük, hanem mert a nem verekedősek általában okosabbak. Nem nézek le vagy tartok férfiatlannak olyan embert, aki nem áll le kakaskodni meg bunyózni, hanem elszalad, hanem intelligesnek tartom, ha belátja, hogy ebből nem jön ki jól.
Amúgy meg azért szerencsére a poloska láttán sírok / szobanövény vagyok jellegű férfiak és a verekedős parasztok között szerencsére elég sokféle férfitípus van... lehet magabiztosnak, férfiasnak lenni anélkül is, hogy bunyózna vagy lövöldözne vki.
"Diszkóba, szórakozóhelyre ismerkedni mennek az emberek, csajozni, pasizni."
Aki meg táncolni szeret, az meg van lőve, mert ezek szerint azt nincs hol?
Aki táncolni szeret, azt házibuliban ismerősök között is lehet. Vagy otthon.
Lemondásokkal jár az élet. Ezt tanuld meg! Van párod? Akkor mi a francért mész diszkóba? Tudod hány esetről hallottam, hogy elmentek diszkóba, majd megtetszett egy csaj az egyik helyi tagnak, de megtudták, hogy van pasija, erre jöttek a sukár tesói szamurájkardokkal. Mi lett a vége? Harcba szállt, több öltéssel össze kellett varrni a fejét, a karját majdnem leszakították. Meg olyan is volt, hogy fogdosták a csajt, nem tetszett a pasinak, erre öten ráugrottak és összeverték. Ezek balhés helyek! Ide szinglik járnak általában.
De volt olyan nyilván, hogy a pasira mozdult az egyik csaj, ő meg hagyta. Nagy patáliát csapott a barátnője, majd a csajjal, aki diszkóban nyomult rá még most is együtt vannak.
De mondom, lelketek rajta! Nyilván a kivétel erősíti a szabályt. Lehet menni, lehet ti lesztek 1000-ből az 1, akivel ez nem történik meg, semmilyen balhéba nem kerültök! Akármikor párok mentek, mindig hallottam, hogy valami történt a baráti körből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!