Gyűlölöm magam! Mit tegyek?
17L
Általában ez történik: Van egy célom, küzdök, félsikerek jönnek, aztán a végén mindent elrontok. Az utóbbi időben egyre jobban zavar és legszívesebben ilyenkor fognám magam és mint amerikában, tányérokat dobálnék a falhoz. Egy évben 3 dogát írunk matekból megírom az első 2-t hibátlanra, a harmadikra meg betessékelnek anyámék betegen és írtam egy 3ast. Tehát bukás a félévi 5ös. Hacsak meg nem gondolja magát a tanár a javítómat illetően mert kértem hogy had írjak de nem igazán akarja megengedni. Tavaly jól átvert a legjobb barátnőm, és még akik kitartottak mellettem, őket is elijesztette a depressziós énem és totál egyedül voltam és kerestem barátokat, találtam is párat, de mily meglepő felszínes semmi az egész. Gyomorforgató néha amikor nézem hogy vihognak még azon is ami nem vicces kövi percben valaki odasúgja nekem: mennyire utálom a Gabit, na mindegy. LEgjobb barátnak való emberek! Egyedüllét és depresszió. Anyámékat mindig a jegyeim izgatták, jól tanultam mindig, egyszer volt hogy 3as lettem kémiából, akkor mindig stresszeltem. Most sokkal jobban belehúztam és egy kicsit csak egy icipicit dicsekedni szerettem volna vele, de ők sose figyelnek csak legyintenek hogy oké. Persze magamnak tanulok de ha senki se dicsér csak én dicsérgessem magam akkor az engem édeskevéssé boldogít. Volt egy barátom akivel időközben szétváltunk, most ő mással van, én meg azóta jól megvagyok magam. Viszont sokat beszélünk, azóta is meghallgatom mi van vele. Úgy érzem türelmes voltam és amennyire lehet megértő és kedves. Viszont egy ideje megváltozott. Gyakran már trágár jelzőkkel illet (kezdőbetű B vége SZ) Minek hallgatom azt aki így becsül meg? Nagyon fáj már ha megszólít mintha mi sem történt volna. Már senkiben nem tudok hinni meg semmiben. Amit nem más ront el azt én. Valamivel le kell nyugtatnom magam... gondolkoztam azon hogy dugipia vagy dugicigi tudom nem nyugtat meg nem is függnék rá csak hát a nagy mélypontokon el akarom terelni a figyelmem. Nem akarok gondolni rá hogy a szép utam végén megint csináltam valami nagy hibát és összeomlott minden. Soszor vagyok depis:D Soszor aztán fel tudok állni, de most már látom hogy miután felálltam újra elesek... Mit tegyek hogy végre sikerem legyen?

semmi okod amiért utálnod kellene
magad

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!