Ha nincs hivatàsom karrierem akkor mi értelme élni?
Tedd le az érettségit és tanulj tovább.
Én sem vagyok kifejezetten okos, de csak kitartás kell. Ma is reggel 6tól kezdve egészen idáig tanultam időnként 5 perc szünetekkel.
Most tartok ott hogy nem bírom tovább, de 1-2 óra mulva megint ki lódulok...
Ha azért tartod éretelmetlennek az életedet, mert nincs hivatásod, akkor szerezz egyet.
Mért ne tudnád lerakni az érettségit?
Azt tényleg úgy találták ki, hogy mindenki átmenjen rajta.
Meg nem kötelező 1 év alatt leraknod. Ha akarod csináld meg 5 év alatt ... minden évben 1 tantárgy. Lazán megoldható...
Inkább legyél 35 évesen pályakezdő (akármi, mondjuk) HRes fejlődési lehetőséggel mint 35 éves bolti eladó, aki a beláthatóan élete végéin a CBAban fog dolgozni.
Sőt még akkor is jobb ha csak 45 éves korodra végzel, mint a semmi.
Nem?
Mi a baj a gyárimunkával? Èn se szeretek "sok" ember közt lenni, de ez olyan hogy ha nem dolgozok nem eszek stb.
Nekem csak 8 osztályom van és jól élek. Nem panaszkodok ha nem dolgozok azért, hogy jobb életem legyen.
Nem tudom mi a baj a gyárimunkákkal, de rengeteg olyan gyárimunka van ahol jól fizetnek csak senki sem akar dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!