A valóságban milyen egy női börtön?
A filmekben a börtönben a nők is úgy viselkednek, mint a vadállatok. Erőszakosak, durvák egymással, a gyengéket megverik és csicskáztatják, hierarchia van, stb. szerintem mindenki látott már ilyesmit.
Viszont a való életben hogyan kell ezt elképzelni? Milyen az élet egy női börtönben? Hogyan viselkednek a rabok egymással, milyenek a körülmények? A filmek csak túloznak vagy tényleg ennyire jelen van az agresszió és a fizikai erőszak?
Akiknek van bármi saját vagy ismerősi körből szedett tapasztalata (tehát nem a neten olvasott cikkekből), az írjon bátran! :)
Kedves Kérdező! Ajánlom Neked szeretettel Amerika legkeményebb börtönei dokumentum sorozat filmet.
Én azt szoktam nézni szerintem a valóságot mutatja be legalább is úgy érzem.
Ismerős a YouTube csatornán ?
Biztos, hogy van a női börtönökben is hierarchia. Nem tudom emlékszel még Szita Bencére. A nőt akit elítéltek magánzárkában tartották fogva, és csak akkor mehetett ki az udvarra amikor a többieknek lejárt az udvari pihenőjük. Ugyanis a börtönlakó lányok nyíltan megfenyegették, hogy agyonverik.
Amit az első ajánlott sorozat a börtönökről, tényleg nagyon jó. Én is szoktam nézni.
Első: mindenképpen rákeresek, bele fogok nézni.
És mi a helyzet a magyar börtönökkel? Mennyivel különböznek az amerikaiaktól?
Utolsó: Idéznéd hogy itt ki nézte le a nőket?
Azt az elborult ösztrogénben úszó agyadat kéne bezárni, ha ettől a kérdéstől máris elpattant a feminista hisztéria nálad.
"...többieknek lejárt az udvari pihenőjük. Ugyanis a börtönlakó lányok nyíltan megfenyegették, hogy agyonverik.
Amit az első ajánlott sorozat a börtönökről, tényleg nagyon jó. Én is szoktam nézni."
Imádom az ilyet, úgyanolyan xarevők, nincs különbség, hiába ígérték be neki a verést.
Durvább, mint a férfi börtön, mert a nők lelki terrort alkalmaznak egymás ellen, pl. fenyegetés, beszólogatás,megfélemlítés. A férfiak meg nem sokat járatják a szájukat, ütnek, utának kérdeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!