Más is le van döbbenve a mai tinik világán?
Szerintem semmi különbség nincs, csak régebben nem volt fészbúk meg nem volt minden feldobálva az internetre, ennélfogva aki menő/hülye/gazdag volt, arról a közvetlen környezete tudott, más meg nem. Most bárki nézheti.
Én arra csodálkoztam csak rá a lányoknál, hogy mennyivel hamarabb fejlődnek ki mint az én korosztályom, pedig 28 vagyok, nem számítok azért öregnek. Mi 13 évesen laposak voltunk, pattanásosak és a szüleink vették a ruháinkat, most meg nagy mellük van, magasak, az arcuk is valahogy érettebbnek tűnik (na meg a sok festék ugye) és felnőttesen is öltöznek.
#33 régen is így volt.
Én 30 vagyok, szóval veled egykorú. 12-13 évesen már majdnem mindenki menstruált és kezdett nőiesedni. Ma már a pushup csodákat tesz a tinikkel.
Akkor még nem volt mindenféle videó, amiből meg lehetett tanulni sminkelni, így az a nagyobb lánytestvérrel rendelkezők kiváltsága volt. Tehát most is pattanásosak, csak jól sminkelnek.
# 33
Igen ezen én is el gondolkodtam,mintha hátrébb tolódott volna a testi érés,lentebb írja valaki nála is ez volt,csak szerintem régen ez ritkább dolog volt mert az én osztálytársaimnál sem nagyon voltak így kifejlett csajok pl.AS másik lehet régen nem volt facebook meg ilyesmi de akkor valószínű nem terjedt ennyire a hülyeség mert most így tud terjedni de hatékonyan.
# 34
Pont ez a baj,hogy még sminkelniük sem kéne...
Bezzeg az én időmben!
Amikor én 15 voltam, már betöltöttem a 18at!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!