Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is le van döbbenve a mai...

Más is le van döbbenve a mai tinik világán?

Figyelt kérdés
Néha szoktam tartani ilyen youtuber nézős estét,kicsit mindig ledöbbenek és elgondolkodom,tízen pár éves youtuberek vagy akár idősebbek,csúnya beszéd,menőzés pénzel vagy drága tárgyakkal,15 éves sorolja neki mire volt szüksége amit karácsonya kapott pl több százezres kamerása a youtuberkedéshez vagy iphone xs re ilyesmi,és utána a többi kiskorú meg ott vagizik aláírva én is iphone xs t vettem vagy ilyenek meg támogató hozzászólások ilyen meg olyan jó vagy.Engem el gondolkodtat vajon ezeknek a gyerekeknek valóban a youtubon vagy instagramon,vagy facebookon meg itt ott lenne a helyük? Ilyenkor bele gondolok a 13 éves unokaöcsémék is mit tartanak menőnek,milyen zenéket hallgatnak hallgatják ezt a sok suttyó rapnek nevezett valamit meg kívülről fújják mint a petőfi sándort,hiro meg stb... akkor egymást azzal piszkálják kinek milyen drága telefonja van ,vagy a szüleinek milyen autója van ha valaki kevesebb azt kipiszkálják,vagy gengszter rapet írtnak,stb.... Lehet én látom ezt így de az egész fiatalság egy fertő,úgy lecsúszott mindenben a korhatár már nem számít 8 éves vagy 15 durva,de lehet csak engem döbbent le ez az egész dolog.

2019. jan. 7. 23:39
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
44%

1-es vagyok. 32 éves vagyok, és nem, nem csinálok olyasmiket, amit néhány trash videóban látni a youtube-on. De ha a szörnyülködés mellett kicsit szétnéznél ott, láthatnád, hogy vannak értelmes videók is: ismeretterjesztés, kultúra, sima beszélgetős, nyelvtanulós, politikai elemzős, tutorial, satöbbi. és azokat is ugyanolyan fiatalok csinálják.

A youtube egy jelenség, trend, egymás majmolása is, persze. vannak gáz dolgok, sőt, kifejezetten káros videók is. De az ilyenek alapján következtetni egy egész generáció tulajdonságaira enyhén szólva meredek.

2019. jan. 8. 00:30
 12/38 anonim ***** válasza:
47%
Gazdag gyerekek mindig is voltak, de ennyi hülye, analfabéta, telefonjába belebújt félmajom még soha.
2019. jan. 8. 00:30
 13/38 A kérdező kommentje:

# 10

A lecsúszást még úgy is értettem,hogy korban is lefelé,hogy egyre fiatalabban kezdenek dolgokba,amibe régebben kicsit idősebben.

2019. jan. 8. 00:31
 14/38 A kérdező kommentje:

# 11

Értelek,csak én most nem azokra gondoltam,ahogy írtam vannak kivételek.

2019. jan. 8. 00:34
 15/38 anonim ***** válasza:

Gangszter rap, cigizés , piázás. Nagyba nyomtuk mi is ilyen idősen. Leszámítva ezt a piszkálódást. Húztuk egymást meg szívtuk a másik vérét de sose ilyen anyagi téren. Ez jön a médiából meg mindenhonnan ( a kirakat). A zene meg hát ez menő... minél igénytelenebb , minél egyszerűbb szöveg de azért mond meg hogy te vagy a jampi meg a nagy maffiózó úgy hogy anyudék vesznek mindent. Ezeket az új gangszter rappereket addig nevelte az utca amíg leugrottak a kocsmába.

De a szüleink szerintem ránk is így néztek mikor 2pacet, 50Centet, NWA t vagy akármit hallgattunk. Szerintük az volt a szörnyű. Én még mindig ezeket szeretem meg ezeket legalább hitelesnek látom nem úgy mint a maiakat.

Ettől független nem hiszem hogy egy kallódtam volna. Egyetemista vagyok ,nem vagyok már nagy piás , cigizni se cigizek már, tele vagyok célokkal, munkával. Szerintem kinövik

2019. jan. 8. 00:41
 16/38 anonim ***** válasza:
El*
2019. jan. 8. 00:43
 17/38 anonim ***** válasza:
57%

Bezzeg Detroitban meg Chicagoban ugyanilyen korú "gyerekek" drogot értékesítenek jó pénzért amiből olyan pisztolyokat vesznek amiket még magyar rendőr sem látott sosem, és mindezt őszintén megmondják a videókban.

Arrafelé kis szatyor marihuánával telik egy átlagos este, nekik egy 80ezres nadrágszíjat annyi megvenni mint nekem dolgozóként egy 8 ezres felsőt.

Itthon akármit csinálnak a kamaszok, akkor is taknyos kölykök maradnak, akik életükben nem tettek semmit a pénzért.

A legtöbb kis hülye általában kinövi az idióta felfogását.

2019. jan. 8. 00:45
 18/38 A kérdező kommentje:

# 17

Nekem ez a magyar verzió gagyi,erőltetett.Tényleg a média alakítja sokukat,meg sokszor a szülők sem nevelik őket.

2019. jan. 8. 00:49
 19/38 anonim ***** válasza:
75%
Ugyanez volt 10 évvel ezelőtt is, 30 éve is, 50 éve is, 150 éve is, meg 2000 éve is fogjátok már fel, az emberi természet nem változik, max az eszközök, meg a lehetőségek.
2019. jan. 8. 00:50
 20/38 anonim ***** válasza:
45%
Hát abban változik hogy jobban kinyílt nekik a világ. A media , a sok kütyü. Mindenhol folyik a sok kirakat emberke meg hogy milyennek kéne lenni. A fiatalokat meg könnyű befolyásolni.
2019. jan. 8. 00:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!