Miért esik az rosszul ha nem mondják azt, hogy szép vagyok?
Az van, hogy van amikor mondják, de például pár nappal ezelőtt a baráti társaságommal voltam, beszélgettunk,es egyszer az egyik csajszinak csak így mondta a másik lány, hogy te olyan szép vagy. Ez egyébként igaz, mert nagyon szép lány.
A kerdes: miért esik mégis nekem rosszul?
Ne értsétek félre, csak megfigyeltem, hogy mostanában nagyon érdekel ez a dolog.
Azoknak esik rosszúl sok esetben, akik nem kapnak figyelmet igazán vagy/és önbizalom hiányosak, de az is megesik: Hogy se arca, se teste, se egyedibb stílusa nincsen valakinek, ami pedig extra löket tud lenni:kisugárzás mások felé.
Pl én teszek is az eredményért.
Nem egó, de tudom, nem vagyok arcra csúf, homokóra alkatom van, de azt karban tartom formáló/feszesítő edzéssel, az egészségemre ügyelek (11éve nem voltam beteg se s pl most téli időben míg mások takonyban fulladnak, nekem tiszták a légutaim 😊)
Egyedi stílusom van, saját ruhadarabokkal is s az elegánsabb megjelenés vonza a tekintetet.
Sminkelni csak a reggeli karikát szoktam és szempillám alatti részt feketével kihúzom - kell a francnak tonna vakolat + ez jobban bejön (normális!) pasiknak.
Keresd meg önmagad, stílusban is.
Ha megfelelsz magadnak az egy pozitív kisugárzást ad s jobban fogod érezni magadat.
Ez nem csak külsőre érvényes, hanem személyiségedre, hobbidra, eredményekre, tanulmányokra...stb
Pl alkotok valamit (mint művész), szinte majdnem bármit elkészítek, ha van eszköz s alapanyag.
A kárpitozástól kezdve, szobrászat, grafika, lámpa...stb.
Ezekkel is eredményt ér el az ember s kap pozitív visszajelzéseket is, ami építi az embert belül. 😊
A "szép" kifejezés mindenkinél mást takar.
Pl valaki számára pufibb emberek, míg másoknak a gebe jön be.
Valakinek a sötét hajszínek, másoknak a világosak.
Valakiknek a bágyadt s lefele ívelő szemek az ideálisak, míg másnak a manula szemek.
Ezért is felesleges túlparázni.
HA már mindent megtettél magadért + elfogadtad magad onnantól már csak az emberek milliónyi izlésétől függ elfogadnak s tetszel-e nekik úgy ahogy vagy. 😃
Neked pedig el kell fogadni:
SOHA nem fog SENKI SE megfelelni mindenkinek. ^^
Kedves utolsó!
Azta.. Nagyon pozitív amit írtál, köszönöm szépen 🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!