Exatlon Hungary tévéműsorrol mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Gondoltam meg kérdezem itt is hátha válaszolnak a kérdésre mert a tévéműsor kategóriában nem érkezett rá válasz.
Tetszik a műsor nektek ?
Kinek drukkoltok és miért ?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
2019. jan. 7. 18:18
1/6 anonim válasza:
Jó lenne, ha nem egy akadálypályát csinálnának egész műsorban. körönként váltani kellene, nemcsak adásonként. mikor már 18.szor megy végig valaki ugyanazon, már unalmas, főleg egy versenyző egy adásban 2-3-szor is.
2/6 anonim válasza:
Igazi szenny műsör, mint az összes többi! mindig lesz rá igény!
3/6 anonim válasza:
Én néztem tavaly az Exatlon Mexico-i adást, szóval nagyon örültem hogy lesz Exatlon Hungary is. Nekem nagyon tetszik, de egy kicsit tényleg uncsi hogy már 15.-re is ugyanazon a pályán mennek át. Én a kihivóknak drukkolok. Szerintem a Bajnokok elég nagyképűek , idejöttek hogy ők a legjobbak , meg őket senki nem győzi le, erre eddig az összeset elbukták. Nekem a Kihivók csapata nagyon szimpatikus .Beleadnak mindent és nem adják fel. A kedvencem Palásti Ági és Szabó-Tomka Hanna ☺
4/6 anonim válasza:
Ja és Palik szókincse kb. 8 mondatban kimerül :D
Mintha el se kezdtük volna, Fej fej mellett, Pertánál 5, Pankánál 4, Petránál 4, Pankánál már csak 2 :D
5/6 anonim válasza:
Legfeljebb 3× mennek át ugyanazon a pályán
Egést jó,én Timinek szurkolok,szép ügyes és szipmi
6/6 anonim válasza:
Egyik válaszolónak üzenném, mert aztán a kékek nem voltak nagyképűek...
Mischinger hangoztatta folyton, hogy daráljuk a bajnokokat.. A végén mégis ők maradtak kevesebben!
Ennyit róluk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!