Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Skizofén lennék? Többi lent

Skizofén lennék? Többi lent

Figyelt kérdés
Szóval, az utobbi időkben észrevettem hogy másképp viselkedem.. Több személyiségem van, nem tudok uralkodni magamon.. egyszerűen késztetést érzek hogy ezt csináljam. Hamar dűhbe jövök, ezt már mások is észrevették sokan aztmondják hogy nagyon megváltoztam.. Ha egyedül vagyok úgyérzem követnek, figyelnek. Mindig más személyiség vagyok az elmémben, nem tudok Többször öngyilkos gondolataim voltak, párszor készültem már öngyilkosságra is, de ezek a személyiségek megállitottak.. Mi lehet ez? Vagy Skizofén vagyok? Eddig nem mertem elmondani senkinek,félek hogy elítélnek ez miatt.

2019. jan. 5. 17:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én "paranoid szkizorfénia"-ra szedek rivotrillt én is sokszor gondolkodok az öngyilkosságon+azok amiket leirtál mind megvan sajnos.

Lehet szimpla depresszió is amúgy.

Nagyon megtudlak érteni sajnos k..va szar ez.

2019. jan. 5. 18:17
 12/14 anonim ***** válasza:

A skizofrénia nem a több személyiséget jelenti. Bár sokan keverik a kettőt. Erről priviben bővebb információt is adhatok.

Viszont azt javaslom fordulj szaemberhez.

2019. jan. 5. 18:40
 13/14 anonim ***** válasza:
11-es, ha sokszor gondolkozol az öngyilkosságon meg szenvedsz, akkor rosszul vagy gyógyszerezve. Menj vissza az orvoshoz, nem kell szenvedni.
2019. jan. 5. 19:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem aki skizofrén az nem is sejti magáról hogy az
2019. jan. 5. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!